Barion Pixel
0

Kókuszgolyó meggyes-chilis szósszal

Picture of Husi-Bogár Elizabet
Husi-Bogár Elizabet
Kókuszgolyó meggyes chilis-szósszal tálalva
Facebook
Pinterest
Email

Már gyermekkorunkban is kétpofára tömtük

Igaz akkor még nem a chilis verzióját, hanem a retró, klasszikus kókuszgolyót. Berohantunk a konyhába, az asztalról lekaptunk pár kókuszgolyó gombócot, a markunkba préselve szorítottuk és már folytattuk is a nyári kalandot, hogy még véletlen se maradjunk ki semmiből. Ez a végtelenül egyszerű és gyors recept még azok számára is könnyen elkészíthető, akik mai napig csak átrohannak a konyhán, de tudják hol található a Gasztromókus meggyes chili szósz.

Hozzávalók:

Kókuszgolyó gyümölcsös chili szószokkal

Kókuszgolyó elkészítése:

Először a száraz anyagokat összekeverjük

Ezután a gyümölcslevet vagy tejet beleöntjük

Majd a Gasztromókus termékkel jól összedolgozzuk

Ízlés szerint mehet a tésztába rumaroma 2-3 kanál

A végén pedig takaros gombócokat gyúrunk belőle, és kókuszreszelékbe forgatjuk

Jó étvágyat kívánunk!

Recept: Bogár Elizabet

Recepthez ajánlott termékeink:

Megkívántál egy kis csípőset?

Ha már itt tartasz az olvasásban, mostanra biztosan összefutott a nyál a szádban, és harapnál valami tüzeset. A Sárréti ChiliFarm chili webshopjában egészen biztosan megtalálod azokat a termékeket, amelyek garantáltan megmunkálják a nyelőcsövedet. Savanyúság, snack, őrlemény, szósz és krémek kezdő és haladó szinten. Ha pedig kíváncsi vagy, hogyan termelünk mi, gyere, látogass el hozzánk a fóliasátrak alá! Ha elég vakmerő vagy, még a Carolina Reaperünket is megkóstolhatod, csak kérünk, ne fakadj sírva, elég ha mi könnyezünk folyton.

Megosztás:
Facebook
Pinterest
Email

Neked ajánlott

partnerünk a kertben
partnerünk a weben
partnerünk a konyhában