Barion Pixel
0

Préselt chili paprika

5.990 Ft

A termék megvásárlásával, most 599 pontot gyűjthetsz!

200 Ft

A termék megvásárlásával, most 20 pontot gyűjthetsz!

Termékek erősségi skálán

Enyhétől az extra erősig

Préselt chili paprika

Ha az extrém csípős ízekre vágysz, akkor itt a helyed. A Carolina Reaper chili paprika a világ legcsípősebb paprikafajtája, gondosan préseljük ki ezt a tűzforró ízbombát egyetlen cseppenként. Ez a termék az igazán bátraknak szól, akik szeretik a határaikat feszegetni és magasabb szintre emelni a csípős élményt. A préselt Carolina Reaper chili paprika lé különlegessége abban rejlik, hogy kizárólag a Carolina Reaper chili kerül a termékbe. Ez a paprika a Scoville-skála csúcsán található, és hihetetlenül erős és intenzív ízt hordoz magában. A lé kivonása során gondosan figyelünk arra, hogy minden cseppben a chili legtisztább és legcsípősebb esszenciája jelenjen meg. Egyetlen csepp is elegendő ahhoz, hogy egy egész étel pikánssá és tűzforróvá váljon.

Carolina Reaper chili

A Carolina Reaper chili a világ egyik legismertebb és legcsípősebb paprikafajtája. A hivatalosan világcsúcsnak számító Scoville-skálán több mint 2 millió SHU (Scoville hőegység) értékkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy rendkívül erős és csípős ízt hordoz magában. A chili neve a “Grim Reaper” (Halál angyala) elnevezésre utal, ami utal a paprika pokoli erejére. A Carolina Reaper chili a hibrid keresztezés eredményeként jött létre. A termesztése és a gondozása is igényes, mivel a növénynek magas hőmérsékletre és napfényre van szüksége. A chili termése jellegzetes, piros színű és dudorokkal borított. A paprikák alakja egyedi.

Az íze és csípős ízvilága egyedülálló. Az első pillanattól kezdve érezhető az intenzív csípőség, ami fokozatosan erősödik és kitartóan tart. Az ízében érezhetőek a gyümölcsös és enyhén édes jegyek is, ami egyedi és izgalmas kombinációt eredményez.

A Carolina Reaper chili sokak számára kihívást és izgalmat jelent az ételkészítés során. A csípőssége miatt csak óvatosan kell adagolni, hiszen már egyetlen kis darab is képes felrobbantani az ízlelőbimbókat.

A Préselt Carolina Reaper chili paprika lé rendkívül sokoldalúan felhasználható, de vigyázat, mert rendkívül erős! Csak a bátraknak ajánljuk, akik hozzászoktak a csípős ízekhez. Használhatod szószok, marinádok vagy akár fűszerkeverékek készítéséhez, hogy egyedi karaktert kölcsönözz az ételeidnek. Adj hozzá egyetlen cseppet a leveseidhez vagy a szószokhoz, hogy azokban az ízekben a Carolina Reaper ereje megjelenjen.

Kóstold meg a préselt Carolina Reaper chili paprika lét grillezett húsokhoz, tésztákhoz vagy akár a salsákhoz, hogy megérezhesd a csípős fűszer intenzitását.

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosarad jelenleg üres
    Ezek is érdekelhetnek: