Powered by Smartsupp Chili krémek — Forró ízorgazmus — Sárréti ChiliFarm
Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelésnél!

Chili krém

1590 Ft-tól, országos

kiszállítás, akár másnapra​

Foxpost csomagpont

rugalmas átvételi lehetőség

Biztonságos bankkártyás

és utánvétes fizetésmód

Ingyenes szállítás

30.000 Ft feletti rendelésnél

Biztonságos bankkártyás

és utánvétes fizetésmód

Ingyenes, házhozszállítás

30.000 Ft összeg felett

 • Akció! Csak Norris - Palackozott pörgőrúgás, Carolina Reaper chili krém 100g

  Csak Norris | Carolina Reaper chili krém

  1.890 Ft5.990 Ft
 • Akció! Chernobyl - megphingATOM, Trinidad Moruga Scorpion Yellow chili paprika krém 100g

  Chernobyl | Trinidad Moruga Scorpion Yellow chili krém

  1.790 Ft3.490 Ft
 • Akció! Nyelvterpesz - Semmi kecmec! Trinidad Moruga Scorpion Chocolate chili krém 170g

  Nyelvterpesz | Moruga Scorpion Chocolate chili krém 100g

  3.490 Ft
 • Akció! Carolina Reaper chili esszencia

  Carolina Reaktor | Carolina Reaper préselt chili 20ml

  4.190 Ft

Üdvözöllek a Sárréti ChiliFarm chili krém kategóriájában, ahol a lángoló falatok és a forró szenvedély találkozik! Itt mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy az étkezéseidet felhevítsd és fűszerezd egy kis pikantériával.

A Carolina Reaper és a Trinidad Moruga Scorpion olyan chilifajták, amelyek már-már hírnévvel rendelkeznek a világ legcsípősebb chilijei között. Ezek a kis gonosztevők számtalan szájat meggyújtottak már, és most itt vannak, hogy meghódítsák a te ízlelőbimbóidat is.

A Carolina Reaper, vagy ahogy szoktuk hívni, a “Pokol gyümölcse”, olyan erős, hogy egyetlen harapás után garantáltan elsötétül a világ előtted. Egyetlen szelet elegendő, hogy a szád lángolni kezdjen, és a könnyeid lávafolyamként áradjanak. De ne aggódj, a Sárréti ChiliFarm Carolina Reaper chili krémje a Csak Norris ezt az élményt igyekszik garantálni.

A Trinidad Moruga Scorpion nem csak a nevében emlékeztet egy szörnyre. Ez a chilifajta egy igazi tűzgömb, amely felrobbantja az ízlelőbimbóidat és felforrósítja az egész testedet. Ha a bátrak közé tartozol, Trinidad Moruga Scorpion chili krémünk garantáltan megteszi a hatását, és felrázza az életedet.

Csak Norris, Chernobyl, Nyelvterpesz

Csak a chili paprikákra jellemző ízvilágok, illatjegyek. Só, cukor, ecet, olajmentes darált és főzött natúr chili krém. A Csak Norris Palackozott pörgőrúgás nevű chili krém, a Carolina Reaperből, a világ legcsípősebb chili paprikájából készült. Jelenleg termékpalettánkon ez a termék a legerősebb, a krémek és szószok kategóriában. Mit érdemes tudni a Carolina Reaper chiliről? Carolina Reaper egy Capsicum chinense hibrid, a “Pakistani” Naga Jolokia (Ghost chili) és a Red Habanero keresztezésének eredménye. A chilit az Amerikai Egyesült Államokban Ed Currie nemesítette ki, pontosabban Dél-Karolinában. Átlagos csípőssége 1,569,300 SHU, de egyes egyedek a 2,200,000 feletti SHU értéket is elérik. A következő két krém a Chernobyl megphingATOM és Nyelvterpersz Pofa be. Mindkét termék alapja a Trinidad Moruga Scorpion chili. Előbbi a sárga színű chiliből, utóbbi pedig a barna “chocolate” fajtából készül. Egészen különböző ízvilág, illetve csípősség.

Családi vállalkozásunk szeretettel készíti ezeket a chili krémeket, hogy a legintenzívebb ízélményt nyújtsuk neked.

Minden egyes üvegben a legfrissebb és legmagasabb minőségű chili paprikák találhatóak, gondosan összekeverve a legjobb alapanyagokkal, hogy elhozzuk a tűztől átitatott ízeket a konyhádba. Ezek a krémek nem csak az ízlelőbimbóidat, de a humorérzékedet is megérintik.

Mert hiszen ki mondta, hogy a forró ízek és a nevetés nem járhatnak kéz a kézben?

Termékkategóriák
Forbes logó

30 sikeres magyar 30 alatt - 2019

A kapszaicinfüggők hazai kispápája a 24 éves Bogár Márk, aki a focis karriert hagyta ott, hogy felpörgesse a családi csilibizniszt. Forbes.hu

Airbnb magazine logó

A New York Times újságírója

So it was heartening to meet márk bogár, a 24-year-old who lives in tetétlen, a village of 1,500 in eastern hungary, and who.. Medium.com

Gasztroangyal logó

Borbás Marcsi Tetétlenbe látogat

A Gasztroangyal Tetétlenbe látogat, ahol egy régi ismerős, Bogár Sándor avatja be a nézőket a chilipaprika rejtelmeibe. Mtva.hu

  Kosarad tartalma
  A kosarad jelenleg üres