Barion Pixel
0

Chili krém

1.990 Ft3.990 Ft

A termék megvásárlásával, most 399 pont gyűjthetsz!
1.990 Ft
3.990 Ft

3.990 Ft

A termék megvásárlásával, most 399 pont gyűjthetsz!

2.890 Ft

A termék megvásárlásával, most 289 pont gyűjthetsz!

Termékek erősségi skálán

Enyhétől az extra erősig

Chili krém

A Carolina Reaper és a Trinidad Moruga Scorpion olyan chilifajták, amelyek már-már hírnévvel rendelkeznek a világ legcsípősebb chilijei között. Ezek a kis gonosztevők számtalan szájat meggyújtottak már, és most itt vannak, hogy meghódítsák a te ízlelőbimbóidat is.

A Carolina Reaper, vagy ahogy szoktuk hívni, a “Pokol gyümölcse”, olyan erős, hogy egyetlen harapás után garantáltan elsötétül a világ előtted. Egyetlen szelet elegendő, hogy a szád lángolni kezdjen, és a könnyeid lávafolyamként áradjanak. De ne aggódj, a Sárréti ChiliFarm Carolina Reaper chili krémje a Csak Norris ezt az élményt igyekszik garantálni.

A Trinidad Moruga Scorpion nem csak a nevében emlékeztet egy szörnyre. Ez a chilifajta egy igazi tűzgömb, amely felrobbantja az ízlelőbimbóidat és felforrósítja az egész testedet. Ha a bátrak közé tartozol, a Chernobyl Trinidad Moruga Scorpion chili krémünk garantáltan megteszi a hatását, és felrázza az életedet.

Csak Norris, Chernobyl, Nyelvterpesz

Csak a chili paprikákra jellemző ízvilágok, illatjegyek. Só, cukor, ecet, olajmentes darált és főzött natúr chili krém. A Csak Norris Palackozott pörgőrúgás nevű chili krém, a Carolina Reaperből, a világ legcsípősebb chili paprikájából készült. Jelenleg termékpalettánkon ez a termék a legerősebb, a krémek és szószok kategóriában. Mit érdemes tudni a Carolina Reaper chiliről? Carolina Reaper egy Capsicum chinense hibrid, a “Pakistani” Naga Jolokia (Ghost chili) és a Red Habanero keresztezésének eredménye. A chilit az Amerikai Egyesült Államokban Ed Currie nemesítette ki, pontosabban Dél-Karolinában. Átlagos csípőssége 1,569,300 SHU, de egyes egyedek a 2,200,000 feletti SHU értéket is elérik. A következő két krém a Chernobyl megphingATOM és Nyelvterpersz Pofa be. Mindkét termék alapja a Trinidad Moruga Scorpion chili. Előbbi a sárga színű chiliből, utóbbi pedig a barna “chocolate” fajtából készül. Egészen különböző ízvilág, illetve csípősség.

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosarad jelenleg üres
    Ezek is érdekelhetnek: