Barion Pixel
0

Gyakorian ismételt kérdések

  • Legerősebb chili krém: Csak Norris Carolina Reaper chili krém
  • Legerősebb chili szósz: Fire in the hole chili szósz
  • Legerősebb chili őrlemény: Carolina Reaper őrlemény
  • Legerősebb desszert: Csokiller

A vásárlási információról vásárlás után azonnal kapsz egy e-mailt, amelyben minden fontos információt megtalálsz. Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, a szállítási díjat és a készpénz-kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned.

Biztonságos fizetés! Az adatok teljes biztonságban vannak SSL kulcsunknak köszönhetően.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad.

Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli! Fizetéshez használhatod: Mastercard vagy Maestro bankkártyádat Visa vagy Electron bankkártyádat Amex bankkártyádat.

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem. Kövesd vásárlásaidat A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Leegyszerűsítve ez egy adminisztrációs költség. A rendeléskor azonnal ki nem fizetett vételár esetén, mi mindaddig meghitelezzük Számodra a termékek és szolgáltatások díját, míg a csomagot át nem veszed és ki nem fizeted, akár ott a helyszínen történő tartalom ellenőrzés mellett, ami egy plusz ellenőrzési pont, biztosíték számodra.

Éppen ezért az utánvét kezelési költség csak utánvétes fizetési mód esetén jelenik meg, a biztonságos online előre fizetések vagy az előre utalás esetén ezt a díjat elengedjük (pl. Barion).

Értékhatártól függetlenül, az utánvétes (futárnál, átvételkor fizetendő) fizetési móddal kért házhoz szállítás esetén bruttó 490 Ft utánvét kezelési költség kerül felszámításra.

Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz a rendelésed leadása előtt a pénztárban: Utánvétes vásárlás:  A termékek vételárát, a szállítási díjat és a készpénz-kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned, készpénzben. Bankkártyás vásárlás Barionnal: A pénztárból átirányítunk a Barion oldalára, ott fizetheted ki a kedvenc chili termékeid. Sikertelen fizetés esetén a chilifarm.hu-ra érkezel vissza, és választhatsz egy másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a bankkártyás fizetéssel. 

Természetesen igen. A helyszínen készpénzzel és bankkártyával van lehetőség fizetni. Címünk: 4184 Tetétlen, Árpád utca 44.

Érkezés előtt kérjük telefonálj. Ha kérhetjük ne este 21:30-kor gyere mert olyankor a Jóban Rosszban c. sorozatot nézzük. Az alábbi telefonszámon elértek minket: +36304667461

A vásárlás minimális értéke meg kell haladja br. 30.000 Ft-ot. Az ajánlat minden chilifarm.hu kínálatában szereplő összes házhozszállítási módra érvényes.

Utánvét (Készpénzfizetés a futárnál) esetén az utánvét költsége + 490 Ft, bankkártyás fizetés Barionnal esetén nincs utánvét díj.