Vélemények

Vásárlóink visszajelzései rólunk, termékeinkről, szolgáltatásainkról!
Csak jót tudok írni a Sárréti Chilifram munkásságáról! Szuper termékek, szuper erősség, szuper választék! 
A sok munkájuk ellenére mindig tudnak velünk foglalkozni, állandóan figyelnek ránk, családias hangulat!
Egy élmény látni, ahogy a munkásságuk kiteljesedik, a chili magok ültetésétől kezdve a feldolgozásig bemutatják kedvelőiknek a termékeik feldolgozását és a végtermékeket! Csak ajánlani tudom!
Lovas Éva

Pont olya finom minden, mint amilyen kedves emberek készìtik a termékeket. A finchili cìmkéjén mindenképp fel kéne tüntetni, hogy Achtung! Függőséget okoz!

Kulcsár Zsuska

Ma vásároltam a lehel piacon nálatok egy Csak Norrist és egy Fire in the hole-t + fincsili nagyon nagyon finom  bár legközelebb nézek vmi még erősebbet  csak így tovább .

Végső Norbert

Bazzeeee, vacsi után betoltam egy zacsi csokillert aztán döbbentem rá, hogy nincs itthon tej… az érzés felbecsülhetetlen.
Azt hittem bírom az erőset…
Árva-Tóth Tamás És Alexandra

Nyereményjáték alapján értékelem kiválóra a Sárréti Chilifarmot! Egyszerűen nagyon profi ,hogy 2 nap alatt itt volt a nyereményem. Nagyon ritka manapság ..úgyhogy le a kalappal. Aki jó helyen akar lenni ne menjen tovább!

Ujvári Gabriella

Székesfehérvári Toros Pálinkafesztiválon vásároltunk töled 2 üveg ” Csak Norrist ” fantasztikus sikere van a családban ! Függőséget okoz! Mindenkinek csak ajánlani tudom, minőségi szuper termékek, szuper erősség, szuper választék !További sok sikert kívánok !

Csernoviczkiné Magyar Julianna

Minden terméketeknek van íze és nem csak csíp. Egyedi marketing, egyedi elnevezések, folyamatosan új termékek, személyes megjelenés és rendelési lehetőségek is adottak országszerte. Vásárló központú hozzáállás minden tekintetben.
Palicz-Nagy Melinda

Ha tényleg jó erős paprikát szeretnél, a Sárréti Chilifarm- on megtalalod. Elkepesztő finom termékek vannak itt! Nem csak függőknek.

Nyíri Zsuzsa

Bár még nem jártam itt, de online már rendeltem és eddig nem csalódtam semmiben sem. Hamarosan az esszenciákat fogom kipróbálni, remélem tényleg olyan erősek, mint amilyen hírük van.

Szilágyi Miklós

Ma a Lehel piacon vásároltam. Már maga a vásárlás is egy élmény volt! Többféléből vettem kóstolót és már tervezem, hogy milyen ételeket ajándékozzak meg ezekkel az ízvarázslatokkal!
Gyöngyvér Virág

Az első személyes találkozás nagyon meghatározó volt, 2 percig nem tudtam megszólalni.  Sok terméket megkostoltam már, illetve most tesztelésre is lehetőségem adódott. 
A kedvencem most a Chili Joker. De az összeset csakis ajánlani tudom.
Mind kellően csípős. 
A Chilis Tökmag szuper, főleg csokival. ja és a kiskutyát is elhozom legközelebb.  Ennyire kedvesen mint ahogy Ti fogadtatok, egyre ritkább sajnos.

Ellenben azt a sok infót, és kedvességet nem lehet elégszer megköszönni, ahogy Ti álltok az emberekhez.

Köszönöm a kitartó munkátokat a Chili kedvelők nevében is.

Aigner ZS Jeges

Bakony Expón vásároltunk. Finchilli savanyúság isteni finom és ropogós!! Biztos hogy vásárolunk még innen!! 😊 Az eladók tájékozottak és nagyon kedvesek voltak!!😊

Sinka Gabriella

UTÁLOM! Utálom mert mindíg eszek valamit, amihez Nyelvterpeszt kell löttyintenem, és hízok mint az állat. Minden nap azt találgatom hogy mivel kéne enni ezt a finomságot, mert magában azért mégsem ehető (kimarja a bélésem) Ha lenne vödrös kiszerelésben, azt is megvenném! Imádom, rohadtjó az illata csíp mint az állat. Mi kell még?
Dézsi Attila

Egy nyilvánvaló baki után (csak az hibázik aki dolgozik) megkaptam a Carolina Reaper őrleményem! Csodás, jellegzetesen füstös-gyümölcsös illat jellemzi, ki is próbáltam azonnal: tányér húslevesbe egy késhegynyit (valóban csak nagyon keveset!) és fantasztikus erő van benne! Első osztályú! Van egy adag Bhut Jolokia őrleményem, az is goromba nagyon, de ez még rettenetesebb! Ajánlom jó szívvel mindenkinek!

Krencz András

Több hete náthától szenvedünk a barátnőmmel. Nem segített az orr dugulásomon semmi, egészen addig, amíg nem pattintottam fel egy üveg Fancsalit, amit pár hete szereztem be. Egy darabka, egy formás savanyított carolina reaperből úgy kitakarított, hogy egész nap úgy szívtam a levegőt, mint egy porszívó. Kedvesemnek elég volt az üvegbe szippantani egy nagyot, hogy megszűnjön az orrdugulása. Köszönöm Sárréti chilifarm, igazi or(r)vosság. 

Bartos Péter

Egyszerűen fantasztikus!  Ma vásároltunk, többek között, egy családi kiszerelésű Finchilit és a férjem megjegyezte, hogy ezzel csak egy baj van….kevés lesz!  Nagyon finom, minőségi termékek, a pultban kedves fiatalember.  Csak ajánlani tudjuk mindenkinek! 
Szakálné Sáfrány Beáta

Közvetlen, kedves és vidám emberek, Isteni finom termékek. Ennél többet nem is kell mondani. Aki szereti az erőset, annak kötelező a kipróbálás! Remélem még sokszor fogunk személyesen is találkozni! 
Az ERŐ legyen veletek! 

Jobbágy Péter

Rendszeresen járunk a Lehel téri piacra vásárolni tőlük. Kedvesek, és baratsagosak minden egyes vevővel. A szószok íze finom, és mindig van valami különlegesség, amit még nem ismerek. 

Kátai-Urbán Krisztina

Csodás ízvilág, “kellően” csípős, megnyerő csomagolás, szuper marketing! 😉 #standup
Rowdy Geri

 Imádom,hogy nem egy “sima” chili szósz mindegyik egyedi és különleges 😋🌶 a legegyszerűbb ételből is pillanatok alatt különleges fogás lesz. 😍

Illés Anett

Mâsodjâra találkoztam a hirhedt Sârrëti paprika mâgnâssal Sanyival aki hatalmas egy figura! Mondtam is neki,hogy jovore egy filmbe is hivatalos a csapat! Felesëgëvel is talalkoztam mâr meglepődve konstatâltâk,hogy âlljuk a sarat Norrisok kozott! Szívesen megismernem jobban a farmot, mert igazan orom egyben egessëg?! Nanâ veluk talalkozni! 

Füredi Gábor

Az én életem nemrégiben teljes lett. Ami édes, abba Letepert teszek, ami sós, abba Macskapöcsét. Amibe meg nem jó a csípős, olyat nem eszek…
A Sárréti Chilifarmban minden megvan, amit én keresek. Magyar, családi vállalkozás, minőségi termék, fantasztikus humorral tálalva. Tökéletesen vevőbarát (kivéve Csak Noris, mert azzal egyszer szájbarúgattam magam, és az emléke is fáj!)
Gyöngyösi Kata

Mivel volt alkalmunk pár ízt megkóstolni, elmondhatom,hogy le a kalappal! Minden igényre gondoltok!!
Jámborné Gyolcsos Brigitta

Imádjuk a termékeiteket!!Tisztelet Nektek ezekért a finom készített chilis szószokért és a friss paprikákért. Fantasztikus csapat vagytok!! Imádunk Benneteket!! További sok sikereket kívánunk!! Az Erő legyen Veletek! 

Sütő Tiborné Marianna