Barion Pixel
0

Szállítási feltételek

Fulfillment, kézbesítő partner:

BOXY Logisztikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A termékek végleges szállítási díját a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, tekintettel a megrendelt termékek összsúlyára. A szállítás időpontjáról, későbbiekben e-mailben fog tájékoztatást kapni. Szombaton, vasárnap, valamint ünnepnapokon nem történik kiszállítás.

Szállítási idő:

A szállítási idő általában 1-2 munkanap. Igyekszünk a munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket másnapra teljesíteni. A kiszállítás a feladást követő következő munkanapon történik, hétvégén nincs kiszállítás.

Szállítási módok:

  • Foxpost – csomagküldés automatába
  • Boxy másnapi házhozszállítás
  • MPL házhozszállítás
  • MPL csomagautomata
  • Ingyenes házhozszállítás

Árak:

A chilifarm.hu oldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Fizetési mód:

  • Utánvét (a csomag átvételekor a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával történik)
  • Bankkártyás fizetés Barion Payment Inc. fizetési rendszeren keresztül  – Online, egyszerű és biztonságos

Szállítással kapcsolatos adatmódosítás:

Szállítási adat módosítása a rendelés jóváhagyása után nem lehetséges a Sárréti ChiliFarm rendszerében, de amennyiben adatmódosításra van igény, a Boxy rendszerében “Előkészítésre vár” státuszig van lehetőség. Amint megindul a komissió, az oda betöltődött adat kerül át a futárszolgálatokhoz is, de a vásárló ezt bármikor módosíthatja a futárszolgálattól kapott e-mail alapján.

Hogyan tudom módosítani a kiszállítás dátumát vagy címét?

A csomag felvételekor, illetve a kiszállítás napján küldött üzenetek tartalmazzák a linket, ahol a dátum vagy cím módosítható. A kiszállítási dátum és cím módosítását az végezheti, aki az e-mail-t megkapta, az adatvédelmi törvény rendelkezésének megfelelően. Dátummódosításra a rendszer a következő 5 munkanapot kínálja fel.

Sárréti ChiliFarm ügyfélszolgálat (09:00-16:00): +36 (30) 5545227 vagy [email protected]

Foxpost csomagautomata

  • Foxpost – csomagküldés automatába bruttó 1790 Ft

MPL csomagküldés

  • MPL házhozszállítás bruttó 1990 Ft
  • MPL csomagautomata bruttó 990 Ft

Boxy másnapi házhozszállítás

A rendelésed másnapján kiszállítjuk a csomagod! Ha minden megrendelt termék készleten van, akkor a rendelésed másnapján kísérletet tesz a kiszállításra a Boxy kiemelt partnerének futára Magyarország területén! Utánvét esetén bruttó 490 Ft költséget számítunk fel.

SúlyBruttó ár
1 kg1 990 Ft
3 kg2 290 Ft
5 kg3 290 Ft
10 kg3 990 Ft
20 kg5 190 Ft
25 kg6 390 Ft
31,5 kg7 990 Ft
31,5 kg-tól 80 kg-ig40 000 Ft

Ingyenes házhozszállítás

A vásárlás minimális értéke meg kell haladja a bruttó 30.000 Ft-ot. Az ajánlat minden chilifarm.hu kínálatában szereplő összes házhozszállítási módra érvényes, kivéve a nemzetközi szállítást (EU). Utánvét (Készpénzfizetés a futárnál) esetén az utánvét költsége bruttó +490 Ft, bankkártyás fizetés Barionnal esetén nincs utánvét díj.