Szállítási feltételek

Használd vásárlásod során a “CHILIFARM” kuponkódot, mi pedig elengedünk 400 forintot a kosarad összegéből!

SZÁLLÍTÁS | ÁRAK | CSOMAGKÖVETÉS

A csomagok kiszállítását Magyarországon vállaljuk, GLS és FoxPost futárszolgálattal. A termék szállítási díját a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, tekintettel a megrendelt termékek összsúlyára, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. Amennyiben nem Magyarországra szeretne rendelni,  kérem írjon nekünk email-t vagy hívjon minket a lenti telefonszámon. A szállítás időpontjáról, későbbiekben, e-mailben fog tájékoztatást kapni és lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailre válaszolva illetve +36 30 554 5227-es telefonszámon is. Törekszünk a lehető legrövidebb idő alatt eljuttatni a futárszolgálathoz a csomagokat. Hétvégén szombaton és vasárnap, valamint ünnepnapokon nem történik kiszállítás. Külföldi címre jelenleg csak egyedi megállapodás alapján szállítunk (kérjük ezzel kapcsolatban keress bennünket elérhetőségeinken).

Szállítási időtartam: 2-5 nap.  
GLS csomagkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

További információk a csomagkövetésről:
A feladó és a címzett bármikor, online nyomon követheti csomagját. A csomagszám (referenciaszám) megadását követően részletes információ jelenik meg a csomagtörténetről. Ez magában foglalja a legutóbb végzett tevékenységet. A csomagkövetési funkció ingyenes, bárki, aki feladta, vagy várja a csomagot, egyszerre használhatja a csomagkeresés funkciót. Hogyan működik ez? Minden csomagcímke egyedi csomagszámot és vonalkódot tartalmaz. A vonalkódot minden áthaladási ponton szkennelik, és a csomag aktuális helyét és a legutóbb végrehajtott műveletet továbbítják a GLS rendszerébe. Ezzel nyomon követhető a teljes logisztikai koordinációs folyamat.

A GLS a rendelkezésre álló információkat közzé teszi a csomagkövető rendszerében, ami azt jelenti, hogy a csomagokat bármikor, bárki ellenőrizheti. A kézbesítés napján reggel a futár szkenneli a csomagcímkén lévő vonalkódot. Abban az esetben, ha a címzett nem tudja átvenni a csomagot, a szkennerbe bekerül a csomagszám mellé a megfelelő státuszkód. Minden adat a GLS rendszerébe kerül.

A rugalmas kézbesítés: Három kézbesítési kísérlet! Már az első kézbesítési kísérlet depóvárosokban igény szerint munkaidő után is kérhető 17 – 20 óra között. A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét.

GLS Ügyfélszolgálat 7.00-18.00 
Tel.: (+36 29) 88 66 70
E-mail: [email protected]

Utánvétes fizetés esetén + 490 Ft költség!
Barion-os fizetéskor NEM számolunk fel plusz kezelési költséget!

SúlyÁrak
0-2 kg-ig1500 Ft
2-3 kg-ig1600 Ft
3-5 kg-ig1700 Ft
5-10 kg-ig1800 Ft
10-15 kg-ig2000 Ft
15-20 kg-ig2300 Ft
20-25 kg-ig2500 Ft
25-30 kg-ig2700 Ft
30-40 kg-ig3200 Ft

FoxPost csomagautomatában:

ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐ!

Vedd át rendelésed a hozzád legközelebbi csomagautomatában 3 napig tetszőleges időpontban! Kattints IDE, hogy megtaláld a hozzád legközelebb eső Foxpost csomagautomatát!

A csomagautomatába történő szállítási díj:
Barion bankkártyás fizetés esetén: 990 Ft
Átvételkor fizetés esetén (utánvét): 1480 Ft

A csomag érkezéséről SMS-ben és e-mailben kapsz értesítést. Ha csomagautomatába kérted rendelésed, a Foxpost 3 munkanapig tárolja az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben vagy az e-mailben kapott azonosító megadásával veheted ki az automatából. Emiatt fontos, hogy rendelésed leadásakor SMS fogadására alkalmas mobiltelefonszámot adj meg.

Szállítási idő: 2-5 munkanapon belül, amikor odaér a csomag a kiválasztott automatába, érkezik egy SMS az általad megadott telefonszámra, benne a kóddal, mellyel az automata ajtaját lehet kinyitni. Küldeményed 3 munkanapig tetszőleges időpontban veheted át, a 3. napot követően a küldemények visszaszállításra kerülnek.

Fizetési mód: 

  • Bankkártyás fizetés Barionnal
  • Utánvét

Hány napig vehető át a csomag? Miután a csomagot behelyeztük az automatába, 3 nap áll a címzett rendelkezésére, hogy átvegye azt.

A címzett helyett más is átveheti a csomagot? A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából.

Hogyan veheti át a címzett a csomagot? Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítjük a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.

 

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

A vásárlás minimális értéke meg kell haladja 24.990 Ft-ot. Az ajánlat minden chilifarm.hu kínálatában szereplő összes házhozszállítási módra érvényes, beleértve a GLS futárszolgálat és FoxPost.

Utánvét (Készpénzfizetés a futárnál) esetén az utánvét költsége +490 Ft, bankkártyás fizetés Barionnal esetén nincs utánvét díj.