Csak Norris | Carolina Reaper chili krém

#1 LEGKEDVELTEBB | Chili szószok, krémek

1 490 Ft3 190 Ft

Válassz kiszerelést:
Kijelölés törlése

 Egyedül a Carolina Reaper chilinek az íze, ereje, aromája érvényesül ebben a termékben. De, hogy ezt mennyire lehet érezni azt csak a legbátrabb kóstolók tudhatják meg. A vörösen ízzó lávaszerű chili krém a felbontás után illatával kendőzetlenül cserkészi be áldozatát. Majd a Carolina Reaper chilire jellemző szúrós illattal jelzi, hogy itt most nem egy teadélután kiegyensúlyozott hangulatát idéző móka következik. Hanem egy igenis férfias tudathasadás.

Extra erős!

 

 Mennyiség:   3/db   4/db+
 Kedvezményes ár:   5% kedvezmény  10% kedvezmény
Fizess bankkártyával!

Bankkártyás fizetés esetén olcsóbb kiszállítás!

Biztonságos fizetés

Az adatok teljes biztonságban vannak SSL kulcsunknak köszönhetően.

Házhozszállítás

Szállítási idő: 3-5 munkanap!

Gergely, Olivér és 63 vásárló már rendelkezik ezzel a termékkel az elmúlt egy hétben.

Leírás

PALACKOZOTT PÖRGŐRÚGÁS!

A Carolina Reaper chili egy Capsicum chinense hibrid, a “Pakistani” Naga Jolokia (Ghost chili) és a Red Habanero keresztezésének eredménye. Átlagos csípőssége 1,569,300 SHU, de egyes egyedek a 2,200,000 feletti SHU értéket is elérik. Hivatalosan a világ legerősebb cím képviselője a Guinnes Rekordok Könyve szerint.  A PuckerButt Pepper Company ezzel a lépéssel igencsak a teflonpofájúak kedvére járt! Kóstoló előtt érdemes lelkileg felkészülni.  Körülbelül 10 másodperced lesz kiérezni az ízeket, majd hullámszerűen átjárja a fenyegető érzés, a szád, szemed, nyelved, füled, talpad, tarkód, hasad és idővel mindenhonnan ömleni kezd a verejték. De lehet ezt még fokozni? Van élmény ezen a szinten túl?

Nos, a Dining Guide helyesen írta:

Habár rekordként még nem jegyezték be, de az eddigi csúcstartó Ed Currie már meg is „alkotta” a Carolina Reaper trónfosztóját, amelyet HP56 Death Strainnek nevezett el. És hogy mit tud ez a világrekordgyanús, pokolian csípős paprika? A mérések szerint SHU értéke 2,5 és 3 millió közé tehető.

Mindaddig, amíg el nem kezdődött a paprikatermesztők közötti versengés, a 100 ezer és 350 ezer SHU-ra becsült Habanero volt a Föld egyik „legforróbb” paprikája. Főleg trópusi vidékeken terem, de Európában, azon belül Magyarországon is lehetséges a termesztése. A gyümölcsös ízű, lédús paprikát különböző csípős szószok alapjaként használják. A Habanero paprikának több fajtája is létezik, színük, csípősségük eltérő.

Tömeg 220 g
Összetevők:

Carolina Reaper chili

Tartósítószer:

Na-Benzoát

Kalóriatáblázat:

Tápérték 100g termékben.
Energia: 75 KJ
Energia: 18 Kcal
Zsír: 0,2g
– amelyből telített zsírsav: 0g
Szénhidrát: 3,9g
– amelyből cukor: 0g
Fehérje: 0,6g
Só: 0,339g

Válassz kiszerelést:

,

Tárolás:

Bontatlanul száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó!