Barion Pixel
0

Mexikói chilis bab

Mexikói chilis bab tálalva
Picture of Halász Évi
Halász Évi
Facebook
Pinterest
Email

Laktató, sűrű, ízletes és csípős mexikói chilis bab

A mexikói chilis babot szinte senkinek sem kell bemutatni. Állandó szereplője a kisebb-nagyobb éttermeknek, laktató, könnyen elkészíthető és nagyon-nagyon finom. A klasszikus mexikói recept sok összetevőből áll, én most egy olyan verziót szeretnék megosztani veletek, ami a mi családunkban nagy kedvenc, ezután is garantáltan megnyalja mindenki a tíz ujját!

Hozzávalók:

Mexikói chilis bab elkészítése:

A vöröshagymát felkockázzuk, majd az olajon megpirítjuk.

Hozzáadjuk a húst, fehéredésig sütjük.

Ezután hozzáadjuk a babot és a kukoricát, majd a paradicsompürét és végül a fűszereket, valamint a savanyított Jalapeno paprikát.

Hagyjuk lassú tűzön főni kb 30 percig.

Ha kész, ízlés szerint tejföllel vagy sajttal is tálalhatjuk.

Recepthez ajánlott termékeink:

Megkívántál egy kis csípőset?

Ha már itt tartasz az olvasásban, mostanra biztosan összefutott a nyál a szádban, és harapnál valami tüzeset. A Sárréti ChiliFarm webshopjában egészen biztosan megtalálod azokat a termékeket, amelyek garantáltan megmunkálják a nyelőcsövedet. Savanyúság, snack, őrlemény, szósz és krémek kezdő és haladó szinten.

Ha pedig kíváncsi vagy, hogyan termelünk mi, gyere, látogass el hozzánk a fóliasátrak alá! Ha elég vakmerő vagy, még a Carolina Reaperünket is megkóstolhatod, csak kérünk, ne fakadj sírva, elég ha mi könnyezünk folyton. 

Recept: Farkas-Halász Évi

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Megosztás:
Facebook
Pinterest
Email

Neked ajánlott