Chilis avokádókrém

Recept: Halász Évi

Amire szükséged lesz:

  • 4 db érett avokádó fél bögre lila hagyma/ezüst hagyma
  • 2 db paradicsom
  • 1 kisebb csokor koriander zöld
  • Pár csepp Sárréti Chilifarm Stevie Shóder Kiwi&Chili szósz

A mexikói konyha jellegzetes mártogatós étele a guacamole. Manapság már nagyon sokféleképpen variálható, rengeteg változata van, én most megmutatom azt, hogy mi hogy készítjük. Nagyon szeretjük reggelire pirítóssal, vagy nagyon népszerű fogás lehet házibulikkor tortilla chipsszel tálalva.

Elkészítés:

Az érett avokádók húsát egy kanál segítségével kikaparjuk, a magot eltávolítjuk. Egy villa segítségével összetörjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és paradicsomot. Ezután fűszerezzük a durvára vágott korianderrel zölddel, sóval és a chili szósszal.

Jó étvágyat kívánok hozzá!