Barion Pixel
0

Erősevő verseny a Nagyerdő szívében

Erősevő verseny egyik fogása BBQ marha oldalas Carolina Reaer chili krémmel
Picture of Bogár Márk
Bogár Márk
Facebook
Pinterest
Email

Debreceni Kapszaicinfüggők tesztelték határaikat a Gourmet sétány hangulatos éttermében, a Rednekk BBQ&BAR-ban. Az első erősevő verseny családiasra sikerült, idén viszont a jó idő és a népes nevezésnek, vonzó díjaknak köszönhetőek az étterem teraszán szolgáltuk fel a pokolian csípős fogásokat .

Erősevő verseny ételei

A II. Chilinekk erősevő versenyen a bátor jelentkezőknek 20 percük volt arra, hogy megegyenek erősségi sorrendben haladva egy darab csirkecombot “Joker” paradicsomos chili szósszal, egy szelet sertés oldalast “Erős 2/3” szósszal és végül egy szelet marha oldalast “Csak Norris” Carolina Reaper chili krémmel. Az íze kedvéért nem akartuk kihagyni a friss termést sem, így a választás egy Chocolate Carolina Reaper chilire esett, amit az utolsó hús után még el kellett fogyasztani.

Kapszaicin okozta pillanat

Volt, aki már az elején megtapasztalta, hogy ez nem egy átlagos “kérek egy kis csípőset az ebédemhez” eset. De akadtak szép számmal, akik nagy lendülettel, külvilágot teljesen kizárva, fájdalmat tűrve lapátolták be a fogásokat. Akadt pár ismerős arc, akiket már versenyeinken volt szerencsénk megismerni, és éreztük, hogy komoly harc lesz az első három helyért.

Szigorú szabályok az erősevő versenyen

A verseny ideje alatt tilos volt:

  • Folyadékot fogyasztani (Tej, víz, alkohol, stb)
  • Törölközni (Csak orrot fúlyni)

A versenyzők beleegyező nyilatkozatot tettek, írtak alá, hogy:

  • Saját felelősségre vesznek részt
  • Részvételt befolyásoló betegségük, ételallergiájuk nincs
  • Hang és videóanyag készül az eseményről

Köszönjük szépen, hogy ennyien résztvettetek az eseményen. Remek volt látni, hogy a versenyzőkért mennyien szorítanak. Gratulálunk minden Kapszaicinfüggőnek, aki indult, szép teljesítmény volt! Ígérjük jövőre nehezítünk, csavarunk egyet ételeken. Az Erő legyen veletek!

Teljes galéria

Minden fotó elérhető a Facebook oldalunkon

Erősevő versenyt rendeznél?

Ha már itt jársz és elolvastad rövid beszámolónkat és kedvet kaptál egy erősevő verseny szervezéséhez, akkor a legjobb helyen jársz. Keress minket bátran a weboldalon megadott információk egyikén. De ha csak a határaidat szeretnéd feszegetni, a Sárréti ChiliFarm webshopjában egészen biztosan megtalálod azokat a termékeket, amelyek garantáltan megmunkálják a nyelőcsövedet.

Megosztás:
Facebook
Pinterest
Email

Neked ajánlott