Barion Pixel
0

Chili szósz teszt videó – Márió és Fekete Miklós

Chili szósz teszt: Márió és Fekete Miklós tesztelte a Sárréti ChiliFarm termékeit chilis csirkeszárnyakkal
Picture of Bogár Márk
Bogár Márk
Facebook
Pinterest
Email

Enyhén csípős, pikáns chili szószok? Extra erős chilis snack?

Egy őszinte véleményekkel teli és hasznos chili szósz teszt videót szeretnénk veletek megosztani. 2023 év végén a karácsonyi nyüzsgés előtt volt szerencsénk a készítményeinket elküldeni véleményezésre egy szimpatikus kapszaicinfüggő Youtuber fickónak, Máriónak.

Tartalmai alapján nem volt kérdés, hogy elküldjük a szószokat, krémeket, snackeket. Rég vártunk egy ilyen minőségi reakció/tesztelő videóra, ahol releváns véleményeket kaphatunk mi, mint gyártók, és a leendő vásárlóink is egyaránt. A videóban nem egyedül esett neki az enyhén csípős termékeinknek, majd erős és extra erős készítményeknek, hanem a chili témakörben is jól ismert Fekete Miklóssal. Érdemes az Ő tartalmait is követni, szórakoztató és mellette informál is.

Különlegesség, hogy több hazai termelő termékeit mutatja be a Márió a Youtube csatornáján extra vendégekkel. Ha túl vagy a termékeink teszt videóján, akkor lesd meg a továbbiakat is.

Innen is nagyon szépen köszönjük srácok a visszajelzéseket, idén nyáron várunk szeretettel titeket is a chilifarmon!

Videó kommentek

@MrPunkStudio – 1 hónappal ezelőtt
Vártam már a Sárréti Chilifarm tesztet! Emlékszem a Csak Norrissal (és a Carolina reaperrel is) kapcsolatos első emlékem az volt amikor egy családi összejövetelen a bátyám megkínált vele mondván hogy vigyázzak vele mert “erős cucc”. Felbátorodva hogy nekem nagy a szerszám egyből egy púpozott evőkanállal megettem belőle. Hát…Nem volt túl kellemes érzés maradjunk annyiban 😂 Van pár termékük még amit egyébként érdemes lenne egyszer kipróbálnotok, olyan mint pl. a Dzsedi Tej vagy a Füst az üstben. Lehet hogy ízlene nektek ✌

@imrestumpf9744 – 1 hónappal ezelőtt
32:46 Az valszeg egy füstölt ancho chili ami a poblano papresz szárított verziója. Mivel önálló termékként nem találtam a chilifarm.hu-n ezért passz, hogy pontosan miből készült. Bogár Sanyi egyébként írtó jó arc, jártam nála 7-8 éve amikor útba esett és hatalmas showman. Itthoni chilisek közül az egyik legötletesebb termékelnevezéseik nekik vannak. Jól bírtátok, le a kalappal.

Chili szósz teszt videó

Izzó csirkeszárnyak, sok chilis termék, pikáns visszajelzések. Egy csipetnyi Márió. Egy leheletnyi Fekete Miklós.

Megkívántál egy kis csípőset?

Ha már itt tartasz az olvasásban, mostanra biztosan összefutott a nyál a szádban, és harapnál valami tüzeset. A Sárréti ChiliFarm webshopjában egészen biztosan megtalálod azokat a termékeket, amelyek garantáltan megmunkálják a nyelőcsövedet. Savanyúság, snack, őrlemény, szósz és krémek kezdő és haladó szinten. Ha pedig kíváncsi vagy, hogyan termelünk mi, gyere, látogass el hozzánk a fóliasátrak alá! Ha elég vakmerő vagy, még a Carolina Reaperünket is megkóstolhatod, csak kérünk, ne fakadj sírva, elég ha mi könnyezünk folyton. 

Megosztás:
Facebook
Pinterest
Email

Neked ajánlott