Barion Pixel
0

Chili-Cheese Taco Burger

Chili-Cheese Taco Burger tálalása Finchilivel és füstölt paprikával
Picture of Molnár Gábor
Molnár Gábor
Facebook
Pinterest
Email

Sosem volt még ilyen finom egy fúziós kaja!

Tudom, tudom, ha valaki nem követi a trendeket, még az is találkozhatott ezzel a finomsággal az interneten. Úgyhogy, ha ismerted, akkor azért, ha pedig valami újat mutattam neked, akkor azért próbáld ki mindenképp ezt a chili-cheese taco burger receptet!

Hozzávalók:

Chili-Cheese Taco Burger elkészítése:

Mindenekelőtt a szósz. A szósz a lelke ennek a burgernek, taco-nak, vagy nevezd aminek szeretnéd. Vágd apróra a Sárréti Chilifarm Finchili karikákat és dobd egy tálba a majonéz, a mustár, a ketchup, a worcestershire (nyugi, senki sem tudja kimondani) szósz, a Sárréti Chilifarm füstölt édes paprika és egy csipet só mellé. Alaposan keverd össze és tedd félre.

A zöldségeket (hagyma, paradicsom, jégsaláta, savanyú uborka) aprítsd tetszőleges méretűre. A hagymát és a paradicsomot sózd meg. A sajtot reszeld le. Ezeket is tedd félre.

Miután megtörtént az alapanyagok előkészítése, jöhet a taco burger. Fogj egy tortilla lapot és lapíts szét rajta egy marhahúspogácsát. Tedd bele egy előmelegített serpenyőbe és közepes hőmérsékleten pirítsd addig, amíg át nem sül a hús. Használj egy húsnyomót/súlyt, hogy egyenletesebb sülést érj el. Fordítsd át, szórd meg reszelt sajttal, tegyél rá fedőt és süsd addig, amíg a sajt meg nem olvad. Végül tálalj.

Recepthez ajánlott termékeink:

Megkívántál egy kis csípőset?

Ha már itt tartasz az olvasásban, mostanra biztosan összefutott a nyál a szádban, és harapnál valami tüzeset. A Sárréti ChiliFarm webshopjában egészen biztosan megtalálod azokat a termékeket, amelyek garantáltan megmunkálják a nyelőcsövedet. Savanyúság, snack, őrlemény, szósz és krémek kezdő és haladó szinten.

Ha pedig kíváncsi vagy, hogyan termelünk mi, gyere, látogass el hozzánk a fóliasátrak alá! Ha elég vakmerő vagy, még a Carolina Reaperünket is megkóstolhatod, csak kérünk, ne fakadj sírva, elég ha mi könnyezünk folyton. 

Recept: Molnár Gábor

Megosztás:
Facebook
Pinterest
Email

Neked ajánlott