Barion Pixel
0

Chili őrlemény

Akció!

Original price was: 2.390 Ft.Current price is: 1.990 Ft.

A termék megvásárlásával, most 199 pontot gyűjthetsz!

2.390 Ft

A termék megvásárlásával, most 239 pontot gyűjthetsz!

3.990 Ft

A termék megvásárlásával, most 399 pontot gyűjthetsz!

3.390 Ft

A termék megvásárlásával, most 339 pontot gyűjthetsz!

2.390 Ft

A termék megvásárlásával, most 239 pontot gyűjthetsz!
Akció!

Original price was: 2.390 Ft.Current price is: 2.000 Ft.

A termék megvásárlásával, most 200 pontot gyűjthetsz!

990 Ft

A termék megvásárlásával, most 99 pontot gyűjthetsz!

200 Ft

A termék megvásárlásával, most 20 pontot gyűjthetsz!

Termékek erősségi skálán

Enyhétől az extra erősig

Chili őrlemény

A paprika, vagy akár a chili őrlemény kiválóan alkalmas arra, hogy megbolondítsd az ételeidet, és egy kis tüzes ízt vigyél a hétköznapokba. Legyen szó akár levesekről, sültekről, vagy bármilyen ételről, ezek az őrlemények garantáltan felfokozzák a gasztronómiai élményt.

A Sárréti ChiliFarm chili őrlemény kínálata rendkívül széles és változatos. Minden chili szerelmese megtalálja nálunk a számára legideálisabb őrleményt. Az ízek és a csípőség fokozatai széles skálán mozognak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb variációt. Nem csak a tűzforró ízek kedvelőinek van választék, hanem azoknak is, akik inkább csak enyhén csípősre vágynak vagy épp a füstös ízeket keresik.

Füstölt édes fűszerpaprika | Csípősségmentes őrlemény

A Sárréti ChiliFarm Füstölt édes fűszerpaprika őrleménye magas minőségű és gondosan válogatott paprikából készül. Először a friss paprikát füstöljük meggyfával, amelynek köszönhetően a fűszerpaprika egyedülálló füstös ízt kap. A füst mélyen behatol a paprika belsejébe, így garantálva a karakteres és intenzív füstös aromát.

Miután a paprika füstölésének folyamata befejeződött, következik a szárítás. A paprikát alacsony hőmérsékleten szárítjuk, hogy megőrizzük az ízeket és aromákat. Ez a gondosan megválasztott eljárás segít abban, hogy a paprika ne veszítse el sem az ízét, sem pedig a füstös jellegét.

Végül a szárított paprikát finomra őröljük, hogy kényelmesen használható fűszerpor formájában kerülhessen az asztalodra. Az őrlés során ügyelünk arra, hogy a paprika szemcséi egyenletesek legyenek, így garantálva a tökéletes textúrát és az egységes ízterjedést az ételekben.

A Sárréti ChiliFarm Füstölt édes fűszerpaprika őrleménye számtalan lehetőséget kínál az ízkombinációk terén. Használhatod például húsételek fűszerezésére, amelyeket grillezés vagy sütés során készítesz. A füstös íz tökéletesen párosul a húsfélékkel, és egyedi jellegzetességet kölcsönöz nekik. De ne félj kísérletezni! Próbáld ki a füstölt édes fűszerpaprikát például zöldséges ételekhez, tésztákhoz, szószokhoz vagy akár levesekhez is.

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosarad jelenleg üres