kiszállítás, akár másnapra
rugalmas átvételi lehetőség
és utánvétes fizetésmód
30.000 Ft feletti rendelésnél
Erre most tessék, az egyik legtüzesebb fűszernövénnyel foglalkozunk és készítünk belőle – persze nem játszva – olyan különlegességeket, melyek Magyarországon ismertek, de túlnyomó részt külföldön ismertek. Hogy mit is csinálunk? Hát, chilit magyarul!
Ezt a fűszert jellemzően Amerikához, Mexikóhoz, a Karib-térséghez, Indiához vagy Thaiföldhöz társítjuk. De tény, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend Európában és hazánkban is! A klasszikus magyar konyha receptjeiben nem találjuk meg, hiszen van nekünk egy méltán világhírű erős paprikánk, gondolok itt Kalocsára, Szegedre!
A célunk persze nem is versenyre kelni az „Erős Pistával”. Szeretnénk megismertetni nagyközönséggel ezeket az új ízeket, akár nyersen, akár feldolgozva az egészen apró Madár chilitől a világ egyik legerősebbjéig, a Carolina Reaper chiliig. Eddig rendre többes számban írtam – készítünk, csinálunk, termesztünk – hiszen családi vállalkozásként működve próbáljuk megismertetni magunkat és még inkább termékinket! Szeretnénk átfogó képet nyújtani a chilikről, kitérve a jótékony hatásaira, az általunk termelteket egy-két gondolattal bemutatjuk , illetve – bár én inkább csak gasztromókus vagyok – ajánlunk recepteket is!