Powered by Smartsupp
Keresés

Egy család, ahol mindig van csípős stelázsiban.

Legyél ChiliCsalád tag!

A Farmnál mindig kiemelt fontosságú volt számunkra a minőségi vásárló – eladó kapcsolat, ezért nagyon fontos számunkra, hogy megbecsüljük visszatérő vásárlóinkat.

A Kemény Magnak hálánk jeléül megalkottuk a ChilFarm törzsvásárlói tagságot, aminek keretében a visszatérő vásárlóink folyamatos kedvezményes vásárlási lehetőségekkel és egyedi ajánlatokkal is élhetnek.

Most éri meg igazán Sárréti Chilibe fektetni

*A jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, célja pusztán a figyelem felkeltése.

Gyűjtsd a pontokat a kedvezményért

A törzsvásárlói programunk a pontgyűjtésen alapul. Minden Chili Család tagunknak (törzsvásárlónknak) a webáruházunkban történt vásárlások után pontok formájában jóváírjuk a végösszeg 10%-át - azaz minden 10 Ft vásárlás után 1 chilipontot zsebelhetsz be.

SO HOT - akár 50% kedvezmény

Ha szorgos ChiliCsalád pontgyűjtő vagy, akár 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg következő adagod. Tehát egy rendeléskor a felhasználható pontszám a megrendelt termékek végösszegének maximum az 50% lehet, de természetesen pontjaidat minimum értékhatár nélkül bármelyik rendelésednél beválthatod kedvezmény formájában.

Tűzközelben: ChiliCsalád hírlevél

A ChiliFarm törzsvásárlói rendszerébe való regisztrációval, ChiliCsalád hírlevél tagságunkra is jogosult leszel. Személyre szabott kedvezményről és egyedi, idő előtti promócióinkról elsőként innentől CSAK A TAGJAINK ÉRTESÜLNEK. Megéri bent lenni!

PONTOT TESZÜNK AZ ÜGY VÉGÉRE!

A ChiliCsalád törzsvásárlói programunkkal az online vásárlást is olyan személyes élménnyé tesszük, mintha a piacon találkoznánk veletek. Itt nem csak pontokat és kedvezményeket gyűjthettek, hanem egy közösség tagjaivá is válhattok, ahol minden vásárlás egy újabb lépés a közös csípős kálváriánkban.

Szeretettel várunk, hogy online is érezhessétek: Ti is a Családunk részesei vagytok!

Sárréti ChiliFarm chili szószai és friss chili paprikák, háttérben Bogár Sándor

Alapítókról

Sárréti ChiliFarm sikertörténete: Bogárné Rábai Edit és Bogár Sándor

Ahogy mondani szokás, a jó bornak nem kell cégér. A Bogár-házaspár olyan recepteket kísérletezett ki, amikre az éttermek is felfigyeltek. Igazán híressé pedig Borbás Marcsi műsora, a Gasztroangyal tette őket 2014-ben. Amikor tervezgették a vállalkozást, még megvolt az eredeti munkájuk is.

Sándor tanult szakmája víz-, gáz, központi fűtés szerelő. „Telepítettünk központi fűtést, gázkazánokat tíz évig, el kellett járnunk távolabbra is, nem volt könnyű a család, a három gyerekünk nélkül. Aztán itt helyben lettem karbantartó. Ekkor jött a paprika. Edit óvatos volt, azt mondta csináljuk párhuzamosan öt évig, de már a harmadik évben kiderült, hogy a csili lesz a befutó.” 

Gyakorian ismételt kérdések

A törzsvásárlói pontvadászatod, a regisztráció alkalmával 1000 ponttal indul – azaz 1000 Ft kedvezménnyel. (Ha már korábban volt fiók regisztrációd nálunk, 1000 pontot automatikusan jóváírtunk) A pontok begyűjtése a rendelésed véglegesítésekor történik. Minden egyes termékünk és termékvariációnknál a termékoldalon jelöljük, hogy az adott termék megvásárlásakor hány pontot zsebelhetsz be. Ezeket a pontokat a profilodban gyűjtjük, amiket tetszőleges mennyiségben a következő vásárlásodkor kedvezményre válthatsz.

A tárgyévben gyűjtött pontok a következő év év március 31-ig válthatod be, ezért érdemes felhasználni mielőtt elévül, de az évfordulóról emlékeztetünk majd e-mailben.

A www.chilifarm.hu oldalon lévő “Törzsvásárlói” menüpont vagy a fiókom oldalon bejelentkezve a “Pontjaim” menüpont találod az aktuális egyenleged és az eddig történt tranzakciós eseményeket.

A vásárlás visszatérítésével a pontjaidat is visszatérítjük így jóváírjuk a “Pontjaim” menüpont alatt. Ha ez esetleg nem történik meg, akkor kérlek írj ügyfélszolgálatunknak.

Minden, a Törzsvásárlói Programba tartozó termék vásárlásakor 10 forintonként 1 pontot írunk jóvá a ChiliCsalád rendszerében, tehát minden vásárlás után 10% kedvezményben részesülsz ha Törzsvásárló vagy.

Nincs, a program az akciós tételek vásárlásakor is számolja a pontokat.

Szállítási díj fizetésén kívül bármilyen termékünkre, a fizetendő összeg 50%-áig.

Mire nem tudok beváltani pontokat?

 

A Törzsvásárlói pontok nem válthatók szállítási díjra, ajándékutalványra.

A ChiliCsaládba való csatlakozás nem jár semmiféle hátránnyal, vagy kötelezettséggel. A pontok beváltása teljesen önkéntes. A beváltás során 1 pont egyenértékű 1 Forinttal.

Regisztrálni és belépni ezen az oldalon, vagy  Fiókod menüpontban tudsz, ha már tag vagy akkor használd a bejelentkezési űrlapot, ha még nem talál a rendszer, egy e-mail cím és az adatait megadásával csatlakozhatsz a programhoz, ami után azonnal jóváírjuk az 1000 pont (1000 Forint) belépési kedvezményed.

Regisztrálni és belépni ezen az oldalon, vagy  Fiókod menüpontban tudsz, ha már tag vagy akkor használd a bejelentkezési űrlapot, ha még nem talál a rendszer, egy e-mail cím és az adatait megadásával csatlakozhatsz a programhoz, ami után azonnal jóváírjuk az 1000 pont (1000 Forint) belépési kedvezményed.

Egyszerű, a bélépési űrlap alsó részén kattints az elfelejtett jelszó menüpontra, aminek segítségével új jelszót igényelhetsz, és a jelszógeneráló linket a korábban regisztrált e-mail fiókodba küldjük.

A kattintás után az űrlapon jelentkezz be, vagy indítsd el a regisztrációd

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosarad jelenleg üres