Barion Pixel
0

Egy család, ahol mindig van csípős stelázsiban.

A Farmnál mindig kiemelt fontosságú volt számunkra a minőségi vásárló – eladó kapcsolat, ezért nagyon fontos számunkra, hogy megbecsüljük visszatérő vásárlóinkat.

A kemény magnak hálánk jeléül megalkottuk a ChilFarm törzsvásárlói tagságot, aminek keretében a visszatérő vásárlóink folyamatos kedvezményes vásárlási lehetőségekkel és egyedi ajánlatokkal is élhetnek.

Hogyan működik?

01.

Regisztráció

Készítsd el gyorsan és egyszerűen saját fiókod a chilifarm.hu oldalon.

02.

Pontgyűjtés

Vásárlások után pontok formájában jóváírjuk a végösszeg 10%-át.

03.

Beváltás

Váltsd be a gyűjtött pontokat extra kedvezményekre.

📣 VIP ChiliCsalád klub

Vásárlói pontgyűjtés

  • 1 pont minden elköltött 10 Ft után.
  • Regisztrálj fiókot 1000 Ft kedvezményért!
  • Legyél törzsvásárlónk, add meg a születési dátumod és minden évfordulónál ajándékkal kedveskedünk.

Most éri meg igazán Sárréti chilibe fektetni

1.000 Ft költés után

100 pont

15.000 Ft költés után

1500 pont

10.000 Ft költés után

1000 pont

Születésnapodon

Ingyenes házhozszállítás

12.020 Ft

3.990 Ft

3.390 Ft

Gyűjtsd a pontokat a kedvezményért

A törzsvásárlói programunk a pontgyűjtésen alapul. Minden Chili Család tagunknak (törzsvásárlónknak) a webáruházunkban történt vásárlások után pontok formájában jóváírjuk a végösszeg 10%-át - azaz minden 10 Ft vásárlás után 1 chilipontot zsebelhetsz be.

SO HOT - akár 50% kedvezmény

Ha szorgos ChiliCsalád pontgyűjtő vagy, akár 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg következő adagod. Tehát egy rendeléskor a felhasználható pontszám a megrendelt termékek végösszegének maximum az 50% lehet, de természetesen pontjaidat minimum értékhatár nélkül bármelyik rendelésednél beválthatod kedvezmény formájában.

Tűzközelben: ChiliCsalád hírlevél

A ChiliFarm törzsvásárlói rendszerébe való regisztrációval, ChiliCsalád hírlevél tagságunkra is jogosult leszel. Személyre szabott kedvezményről és egyedi, idő előtti promócióinkról elsőként innentől CSAK A TAGJAINK ÉRTESÜLNEK. Megéri bent lenni!

Chili szószok a polcon

✅ Pontot teszünk az ügy végére!

A ChiliCsalád törzsvásárlói programunkkal az online vásárlást is olyan személyes élménnyé tesszük, mintha a piacon találkoznánk veletek. Itt nem csak pontokat és kedvezményeket gyűjthettek, hanem egy közösség tagjaivá is válhattok, ahol minden vásárlás egy újabb lépés a közös csípős kálváriánkban.

Szeretettel várunk, hogy online is érezhessétek: Ti is a Családunk részesei vagytok!

Gyakorian ismételt kérdések

A törzsvásárlói pontvadászatod, a regisztráció alkalmával 1000 ponttal indul – azaz 1000 Ft kedvezménnyel. (Ha már korábban volt fiók regisztrációd nálunk, 1000 pontot automatikusan jóváírtunk) A pontok begyűjtése a rendelésed véglegesítésekor történik. Minden egyes termékünk és termékvariációnknál a termékoldalon jelöljük, hogy az adott termék megvásárlásakor hány pontot zsebelhetsz be. Ezeket a pontokat a profilodban gyűjtjük, amiket tetszőleges mennyiségben a következő vásárlásodkor kedvezményre válthatsz.

A tárgyévben gyűjtött pontok a következő év március 31-ig válthatod be, ezért érdemes felhasználni mielőtt elévül, de az évfordulóról emlékeztetünk majd e-mailben.

A www.chilifarm.hu oldalon lévő “Törzsvásárlói” menüpont vagy a fiókom oldalon bejelentkezve a “Pontjaim” menüpont találod az aktuális egyenleged és az eddig történt tranzakciós eseményeket.

A vásárlás visszatérítésével a pontjaidat is visszatérítjük így jóváírjuk a “Pontjaim” menüpont alatt. Ha ez esetleg nem történik meg, akkor kérlek írj ügyfélszolgálatunknak.

Minden, a Törzsvásárlói Programba tartozó termék vásárlásakor 10 forintonként 1 pontot írunk jóvá a ChiliCsalád rendszerében, tehát minden vásárlás után 10% kedvezményben részesülsz ha Törzsvásárló vagy.

Nincs, a program az akciós tételek vásárlásakor is számolja a pontokat.

Szállítási díj fizetésén kívül bármilyen termékünkre, a fizetendő összeg 50%-áig.

Mire nem tudok beváltani pontokat?

 

A Törzsvásárlói pontok nem válthatók szállítási díjra, ajándékutalványra.

A ChiliCsaládba való csatlakozás nem jár semmiféle hátránnyal, vagy kötelezettséggel. A pontok beváltása teljesen önkéntes. A beváltás során 1 pont egyenértékű 1 Forinttal.

Regisztrálni és belépni ezen az oldalon, vagy  Fiókod menüpontban tudsz, ha már tag vagy akkor használd a bejelentkezési űrlapot, ha még nem talál a rendszer, egy e-mail cím és az adatait megadásával csatlakozhatsz a programhoz, ami után azonnal jóváírjuk az 1000 pont (1000 Forint) belépési kedvezményed.

Regisztrálni és belépni ezen az oldalon, vagy  Fiókod menüpontban tudsz, ha már tag vagy akkor használd a bejelentkezési űrlapot, ha még nem talál a rendszer, egy e-mail cím és az adatait megadásával csatlakozhatsz a programhoz, ami után azonnal jóváírjuk az 1000 pont (1000 Forint) belépési kedvezményed.

Egyszerű, a bélépési űrlap alsó részén kattints az elfelejtett jelszó menüpontra, aminek segítségével új jelszót igényelhetsz, és a jelszógeneráló linket a korábban regisztrált e-mail fiókodba küldjük.

A kattintás után az űrlapon jelentkezz be, vagy indítsd el a regisztrációd