Barion Pixel

Ingyenes szállítás 24.990 Ft feletti rendelésnél!

Átvételi módok

Szotyizás közben leadott rendelésed házhoz visszük.

Miért ne maradnál otthon? Házhozvisszük a kapszaicin adagod. Vedd át kényelmesen rendelésed akár pizsamában otthonodban, vagy a munkahelyeden a legszebb ruhádban, de kérhted GLS csomagpontra is.

GLS házhozszállítás

A lehető leghamarabb, maximum 4 munkanapon belül nálad a rendelés a forgalmas ünnepi időszakban is.

GLS csomagpont

Csomagfeladás és csomagátvétel egy helyen. Országosan 400 településen több mint 1100 GLS CsomagPont várja Önt.

Személyes átvétel

Debrecen vagy Tetétlen

Ki hozza?

GLS futárszolgálat. Kivéve nagyobb egyedi megrendelés vagy viszonteladói megrendelés esetén személyesen visszük el a kért termékeket.

Mikor hozza?

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon általánosságban 8-16 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről E-mail üzenetben tájékoztat a GLS futárszolgálat. A szállítási idő a megrendeléstől számított 1-4 munkanap.

Extra

A futárszolgálat E-mail üzenetet és SMS-t küld a csomagod érkezésének várható időpontjáról. E-mailben van lehetőséged módosításokra is.

Súly Árak
0-2 kg-ig 1700 Ft
2-3 kg-ig 1800 Ft
3-5 kg-ig 1900 Ft
5-10 kg-ig 2800 Ft
10-15 kg-ig 4000 Ft
15-50 kg-ig 10000 Ft

Személyes átvétel Tetétlenen, a farmon

Van lehetőséged a termékek személyes vásárlására/átvételére is a farmon, ha a rendelésed e-mailben adod le. Az e-mailben mindenképp szerepelnie kell a vásárló nevének, számlázási címének, a kért termékek pontos megnevezésének kiszereléssel együtt, pontos rendelési mennyiségnek.

Cím

4184 Tetétlen, Árpád utca 44.

Átadó

Bogár Sándor (+36304667461) és Bogárné Rábai Edit (+36304667462)

Fizetési mód

Bankkártyás és készpénzes fizetés

Személyes átvétel Debrecenben

Van lehetőséged a rendelésed átvételére Debrecenben, ha a rendelésed e-mailben adod le. Az e-mailben mindenképp szerepelnie kell a vásárló nevének, telefonszámának, számlázási címének, a kért termékek pontos megnevezésének kiszereléssel együtt, pontos rendelési mennyiségnek.

Szállítási mód

Bicikli

Mikor? Hol?

A megbeszélt időpontban és helyen

Extra

Gyorsaság

Előrendelés ― Vásár, piac, fesztivál és egyéb rendezvény

Biztosra mennél, és nem szeretnél abba a szituációba kerülni, hogy elfogyott a Finchili vagy a Csak Norris chili krém, pedig a kedvesednek megígérted, hogy viszel haza, akkor ezt a lehetőséget neked találtuk ki. Ha a rendelésed e-mailben elküldöd és megjelölöd melyik kitelepülésünkön vennéd át a csomagot, mi előre dobozoljuk és összeállítjuk a kért termékeket. Az e-mailben mindenképp szerepelnie kell a vásárló nevének, számlázási címének, telefonszámának, a kért termékek pontos megnevezésének kiszereléssel együtt, pontos rendelési mennyiségnek.

    Kosarad tartalma
    A kosarad jelenleg üres