⏰ A farmlátogatás és termékbemutató ideje minimum 30-60 perc.
“Én voltam, aki letette a ChiliFarm alapjait, szó szerint. Megmunkáltam a talajt, összeállítottam a fóliavázakat, kiépítettem az öntözőrendszert és neveltem a palántákat, ahogy ma is.
Ha füstölni vagy darálni kell a chilit, amit választottál, azt az általam készült szekrényben és darálóban tesszük. Gyere el hozzánk, vagy a standunkhoz egy nyári fesztiválon, esetleg egy Erősevő versenyre, és akkor személyesen kínállak meg az aktuális kedvenc Red Habanero termékemből.”
“2012 óta nem csak a gyerekeket, hanem a chilinket is nevelem. Valószínű, hogy én vetettem el a magját, gondoztam, szüreteltem és dolgoztam fel azt a chilit, amiből az általad kiválasztott termék készült.
Ha eljössz hozzánk, én fogadlak majd és adok egy kis kóstolót az egyik kedvenc Jalapenos termékemből.”
Bogár Sándor és felesége Magyarországon az elsők között kezdett tizenkét évvel ezelőtt csilitermesztésbe, mikor még nem volt ekkora divatja és rajongótábora a csípős szószoknak. – Népszava.hu