Barion Pixel
0

Átvételi módok

Rendelésed házhoz visszük.

Miért ne maradnál otthon? Házhozvisszük a kapszaicin adagod. Vedd át kényelmesen rendelésed akár pizsamában otthonodban, vagy a munkahelyeden a legszebb ruhádban, de kérheted Foxpost csomagpontra is.

Boxy Másnapi - egynapos házhozszállítás

Boxy “Nextday” Másnapi kiszállítás – A rendelésed másnapján kiszállítjuk a csomagod! Ha minden megrendelt termék készleten van, akkor a rendelésed másnapján kísérletet tesz a kiszállításra a Boxy kiemelt partnerének futára Magyarország területén!

Foxpost - csomagküldés automatába

70.000 rekesz áll rendelkezésedre, 278 településen országszerte. A legkedvezőbb helyszíneken elérhető csomagautomaták országos hálózata, ami lehetővé teszi a kényelmes és környezettudatos csomagfogadást és -feladást magánszemélyek és üzleti vállalkozások részére egyaránt.

Személyes átvétel

Debrecen vagy Tetétlen

Ki hozza?

Boxy fulfillment és kézbesítő partnerünk. Kivéve nagyobb egyedi megrendelés vagy viszonteladói megrendelés esetén személyesen visszük el a kért termékeket.

Mikor hozza?

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon általánosságban 8-16 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztat a futárszolgálat. A szállítási idő a megrendeléstől számított 1-4 munkanap.

Extra

A futárszolgálat e-mail üzenetet küld a csomagod érkezésének várható időpontjáról. E-mailben van lehetőséged módosításokra is.

Személyes átvétel Tetétlenen, a farmon

Van lehetőséged a termékek személyes vásárlására/átvételére is a farmon, ha a rendelésed e-mailben adod le. Az e-mailben mindenképp szerepelnie kell a vásárló nevének, számlázási címének, a kért termékek pontos megnevezésének kiszereléssel együtt, pontos rendelési mennyiségnek.

Cím: 4184 Tetétlen, Árpád utca 44.
Átadó: Bogár Sándor (+36304667461) és Bogárné Rábai Edit (+36304667462)

Személyes átvétel Debrecenben

Van lehetőséged a rendelésed átvételére Debrecenben, ha a rendelésed e-mailben adod le. Az e-mailben mindenképp szerepelnie kell a vásárló nevének, telefonszámának, számlázási címének, a kért termékek pontos megnevezésének kiszereléssel együtt, pontos rendelési mennyiségnek.

Előrendelés

Biztosra mennél, és nem szeretnél abba a szituációba kerülni, hogy elfogyott a Finchili vagy a Csak Norris chili krém, pedig a kedvesednek megígérted, hogy viszel haza, akkor ezt a lehetőséget neked találtuk ki. Ha a rendelésed e-mailben elküldöd és megjelölöd melyik kitelepülésünkön vennéd át a csomagot, mi előre dobozoljuk és összeállítjuk a kért termékeket. Az e-mailben mindenképp szerepelnie kell a vásárló nevének, számlázási címének, telefonszámának, a kért termékek pontos megnevezésének kiszereléssel együtt, pontos rendelési mennyiségnek.