TOP 7 TERMÉK

Csak-norris-carolina-reaper-chili-krem-170g-oldalrol

A világ legerősebb chili paprikájából készült natúr krém.  Cukor, só, ecet, aroma hozzáadása nélkül készítjük. Amikor először megkóstoltam, az összes érzékszervem egyszerre kezdett önálló életre kelni. A szememből könny folyt, az orrom eleredt, a testem libabőrös volt, a nyelvemen pedig éreztem a paprika parazsát szinte azonnal. A hajam egyből begöndörödött, és a testemen végigfutott valami furcsa bizsergető érzés. Valami furcsa fájdalom, ami meglepő módon jól esett. Életemben nem ettem még ilyen erős paprika krémet. Azóta rabja vagyok, nincs olyan étel amibe ne használnám. A Csak Norris Carolina Reaper chili krém adagolása szigorúan mértékkel ajánlott!

 

Sárga Trinidad Moruga Scorpion chiliből készült krém igazán tükrözi a nevét. Cukor, só, ecet, aroma, olaj, unikornis hozzáadása nélkül készül. Atomjaira bont minden bacit’ a szádban! Aprócska gond, hogy minden mást is. A kóstoltatás közben elhangzott a kirúgATOM, bezárATOM, rádírATOM kifejezés! Rendszeres fogyasztását nem lehet eltitkolni, ugyanis lefülel a Geiger-Müller proporcinális számláló! A paprika húsa igazán gyümölcsös ízvilággal lepi meg az embert, elaltatja, majd néhány másodperc múlva, mint a skorpió odaszúr és sokkolja az ízlelőbimbókat. Igazán különleges ízélmény, amit csak a Trinidad Moruga Skorpion tud okozni.

 

Chernobyl-trinidad-moruga-scorpion-chili-krem-170g-oldalrol
honey-and-the-beeast-mezes-mustaros-chili-szosz-180g

ÚJ TERMÉK! Ki ne kívánná meg egy fáradt szorgos nap után az ebédlőasztalon a tányérban gőzölgő pikáns, ízletes mézes-mustáros csirkefalatokat? Használd bátran ételeid mellé vagy mártásként, csípőssége teljesen baráti, nem kell tartanod attól, hogy letépi a szemöldököd.

Felhasználási javaslat:
– Kolbászokhoz – Sült csirkéhez – Kerti grillezéshez – Saláta dresszing

 

A világ legerősebb chili paprikáit szeleteltük fel, majd szárítottuk és egy csokifürdőbe dobtuk. Ne tévesszen meg senkit az állaga, a finom csokoládé alatt ott lapul az ördög. Mondhatni egy igazi orosz rulett. Nem tudhatod melyik chilit húzod! Ajánljuk fiatal Vloggerek figyelmébe, akik szeretnének a nézettségükön faragni.

Felhasználási javaslat:
– Elvetemülteknek ajánljuk csak. Kamera, tejtermék, zsíros étel, pap legyen a közelben, ha megkóstoljátok.

 

csokiller-szaritott-chili-paprika-szeletek-csokiba-marva-15g-oldalrol

Felhasználási javaslat:
– Ne kerüljön a szemedbe, testnyílásodba, anyós kezébe
– Fűszerként nagy óvatossággal használható
– Levesekbe, pörköltekbe, grillezésnél, fűszer-keverékek remek kiegészítője
– Tömeg oszlatására is alkalmas, de ne pazarold, finomabb ételben

 

Kézzel farigcsált, milliméter pontossággal kivitelezett Jalapeno szeletek ecetes-édes felöntőlével elrakva. Íze enyhén csípős-édes-savanyú, a Jalapeno chili szeletek ressek, ropogósak, ha megkóstolod, a gyorsan rabjává válsz! A nagyszülők receptje alapján, mert fontos számunkra a család!

Felhasználási javaslat:
– Pizzára, hamburgerbe – Nachos és sajtos-fűszeres mártás mellé – Pörköltekhez – Zsíros kenyérhez, tojásrántottához

 

Finchili-savanyitott-jalapeno-chili-szeletek-680g

Amikor megtekintettem a termékeket, ezen nevettem legelőször, a neve árulkodó. Az extrém kategória egyik legütősebb szósza. Édes és savanyú chilik fúziója, megspékelve egy kis mézzel, fokhagymával. Amikor megkóstoltam, a kissé savanykás íz után elöntötte testem a szósz édes csípőssége. Remek ízutazás volt, és kicsit sem gyenge!

fire-in-the-hole-edes-savanyu-extra-eros-chili-szosz-35g

Kitűzés a Pinteresten