30.000 Ft+ rendeléseknél
szállítás csomagpontra
akár másnapra
és utánvétes fizetésmód
2.390 Ft
Készleten
A termék megvásárlásával, most 239 pont gyűjthetsz!Erősségi szint: 10/3 Csípős
Egységár (1000g): 39 830Ft
A North Carolina Pork Rub egy olyan rub (Szárazpác), amelyet általában sertéshúshoz, különösen sertésborda vagy sertéskaraj fűszerezésére használnak. Ez a rub a hagyományos észak-karolinai barbecue-hoz kapcsolódik, amely híres a sertéshúsból készült pulled pork-ról. A rubot általában a sertéshúsra dörzsölik, mielőtt azt sütni vagy füstölni kezdenék. A szárazpácot hagyományosan a sertés lapockához, tarjához, bordához használják, és általában több órán át állni hagyják, hogy a hús magába szívja az ízeket.
Összetevők: Édes fűszerpaprika, kristálycukor, kömény, nagyszemű só, nádcukor, bors, Cayenne chili, Carolina Reaper chili
Recept: Baricza József “Dzsozi” Déli Part BBQ Pitmaster
Ajánlás: Sertéshús fűszerezése (Grillezés, BBQ sütés előtt),
Pulled Pork: Otthon a sütőben is készíthetsz finom pulled porkot, amelyet North Carolina Pork Rubbal fűszerezhetsz. Használj lassan sütő funkciót, hogy a hús puhává és omlóssá váljon. Miután elkészült, könnyen szétválaszthatod és szolgálhatsz fel szendvicsben vagy tálalhatsz mellé köretként.
BBQ sertéskaraj szeletek: Készíthetsz BBQ sertéskaraj szeleteket is North Carolina Pork Rubbal. Egyszerűen dörzsöld be a rubot a szeletek mindkét oldalába, majd a sütőben süsd meg őket. A sütés utolsó fázisában kenj rájuk BBQ szószt és süsd még néhány percig, hogy a szósz karamellizálódjon.
Készleten lévő termék várható szállítási ideje: 1-2 munkanap
Termékeink és a szállítási díjak 27% ÁFA-t tartalmaznak.
30.000 Ft felett
akár másnapra
szállítás csomagpontra
gyors fizetésmódok
2.390 Ft
2.890 Ft
3.990 Ft
2.390 Ft Original price was: 2.390 Ft.1.990 FtCurrent price is: 1.990 Ft.
A North Carolina Pork Rub egy olyan rub, amelyet általában sertéshúshoz, különösen sertésborda vagy sertéskaraj fűszerezésére használnak. Ez a rub a hagyományos észak-karolinai barbecue-hoz kapcsolódik, amely híres a sertéshúsból készült pulled pork-ról. A rubot általában a sertéshúsra dörzsölik, mielőtt azt sütni vagy füstölni kezdenék. A rub-ot hagyományosan a sertés lapockához, tarjához használják, és általában több órán át állni hagyják, hogy a hús magába szívja az ízeket.
A North Carolina rubot általában szárazpácként használják, vagyis a húsra dörzsölve alkalmazzák.
Fontos megjegyezni, hogy a North Carolina rub nem igényel semmilyen folyadék hozzáadását a felvitel során, mivel száraz fűszerező keverék. Egyszerűen masszírozd be a fűszert a húsba, majd süsd vagy grillezd meg a húst a megszokott módon. A North Carolina rub segít abban, hogy különleges és ízletes BBQ-t készíts, amely mindenkit lenyűgözni fog!
Pulled Pork: Otthon a sütőben is készíthetsz finom pulled porkot, amelyet North Carolina Pork Rubbal fűszerezhetsz. Használj lassan sütő funkciót, hogy a hús puhává és omlóssá váljon. Miután elkészült, könnyen szétválaszthatod és szolgálhatsz fel szendvicsben vagy tálalhatsz mellé köretként.
BBQ sertéskaraj szeletek: Készíthetsz BBQ sertéskaraj szeleteket is North Carolina Pork Rubbal. Egyszerűen dörzsöld be a rubot a szeletek mindkét oldalába, majd a sütőben süsd meg őket. A sütés utolsó fázisában kenj rájuk BBQ szószt és süsd még néhány percig, hogy a szósz karamellizálódjon.
Ezt a szárazpácot gyakran kombinálják szósszal, amelyet a pulled pork mellé szolgálnak fel. Ez a szósz általában ecetes alapú, és tartalmazhat mustárt, cukrot, paprikát és más ízesítőket is. A North Carolina Pork Rub és a hozzá tartozó szósz együttesen nagyon népszerű észak-karolinai barbecue-hoz. Az ízesítők gazdagsága és a hosszú főzési idő miatt a sertéshús olyan ízletes és szaftos lesz, hogy a North Carolina-style pulled pork-t gyakran az ország egyik legjobb barbecue-ként emlegetik.
Erősségi szint: | 10/3 Csípős |
Összetevők: | Édes fűszerpaprika, kristálycukor, kömény, nagyszemű só, nádcukor, bors, Cayenne chili, Carolina Reaper chili |
Allergén összetevők: | Allergént nem tartalmaz |
Átlagos tápérték 100g termékben: | Energia: 1313 kJ / 312 kcal Zsír: 6,1 g amelyből telített zsírsavak: 0,5 g Szénhidrát: 50 g amelyből cukrok: 44 g Fehérje: 7,2 g Só: 13 g |
Minőségét megőrzi: | Bontatlan csomagolásban tárolva minőségét megőrzi a csomagolás oldalán/alján jelzett időpontig (nap/hónap/év) |
Javasolt tárolás: | Fénytől védett, száraz, hűvös helyen. |
Származási ország: | Magyarország |
Egységár: | 60g: bruttó: 39830/1000g |
Az élelmiszer nettó kiszerelése: | 60g |
Gyártó és forgalmazó: | Bogár Márk E.v. 4184 Tetétlen, Árpád utca 44. FELIR azonosító: AA3466661 |
Márka: | Sárréti ChiliFarm |
Elérhetőség: | E-mail cím: [email protected] vagy telefonszám: +36305545227 |