Termékeinket a GLS

futárszolgálat szállítja házhoz

Kérd GLS CsomagPontra

Rugalmas átvételi lehetőség

Biztonságos bankkártyás

és utánvétes fizetésmód

Ingyenes szállítás

18.990 Ft feletti rendelésnél

Nagyon kivánchili - Termékválogatás

12.990 Ft

 1. Filthy Kiss, Fokhagymás chili szósz – 35g,
 2. Erős 2/3, Narancsos chili szósz – 35g,
 3. Nyelvterpesz, Moruga Scorpion Chocolate chili krém – 35g,
 4. Gasztromókus, Meggyes-rumos chili szósz – 35g,
 5. Csak Norris, Carolina Reaper chili krém – 35g,
 6. traBBQ, Világbajnok BBQ szósz – 35g,
 7. Macskapöcse, Klasszikus magyar erős paprikakrém – 35g,
 8. Fire in the hole, Édes-savanyú chili szósz – 35g,
 9. Joker – Paradicsomos chili szósz -35g,
 10. Dzsedi Tej, Barackos chili szósz – 35g,
 11. Csokiller, Szárított chili szeletek csokibevonóban – 15g,
 12. Chernobyl, Moruga Scorpion Yellow chili krém – 35g

Válassz kiszerelést:

Elfogyott

Előnyök:
Barion fizetési mód

Minőség

10 éve működő családi vállalkozás

Elismerés

14 Nemzetközi díj 5 év alatt

Rendszer

HACCP minősítés

Itthon termesztett

Magyar termék

Promóciós termékek
Tudtad?

Természetesen van lehetőség személyesen vásárolni is! Vásárlás előtt érdemes telefonon (Bogár Sándor +36304667461 vagy Bogárné Rábai Edit +36304667462) bejelentkezni vagy e-mailben felvenni velünk a kapcsolatot. A webáruházban elérhető akciók nem érvényesek a személyes értékesítésre. Címünk: 4184 Tetétlen, Árpád utca 44.

Ha a rendelést 11:00 óra előtt kapjuk meg, akkor 1-2 munkanapon belül már ott is a megadott címen a futár a csomaggal. Maximum szállítási időintervallum 1-4 munkanap. Ha pénteken rendeled, akkor leghamarabb hétfő délelőtt fog keresni a futár, mivel hétvégén nem kézbesítenek. A csomagot a GLS futárszolgálat juttatja el a megrendelőhöz.

Nem. Telefonon nem tudunk felvenni rendelést, a napi teendőink mellett. Sokkal biztonságosabb és egyszerűbb a webáruházban leadni. Ha mégis valami probléma vagy kérdés merülne fel, kérjük írjon e-mailt az info@chilifarm.hu címre.

Webshopunkban gyors és biztonságos bankkártyás (Barion) fizetés mellett utánvétes fizetésre is van lehetőség. A futárnál készpénzben vagy bankkártyával történő fizetés is megoldható.

Igen, ennek a szolgáltatásnak a költsége 390 Ft.  Szállításkor készpénzben vagy bankkártyával is kiegyenlíthető a rendelés végösszege.

Nem mindegyik viszonteladónk tartja a teljes termékpalettát készleten, vásárlás előtt érdemes telefonon megkeresni az adott boltot.

 • Matlag Fruit (Debrecen) — Malompark Kispiac, teljes termékpaletta
 • Korhely Faloda & Daloda (Budapest) —Liszt Ferenc tér 7., Macskapöcse paprikakrém és Csak Norris chili krém
 • Kedvenc Szakbolt (Debrecen) — STOP SHOP

A lista folyamatosan bővül.

Igen. Kisboltok, áruházak, delikáteszek, éttermek, mordori kofák bátran keressenek minket kedvezményes viszonteladói árainkkért az info@chilifarm.hu címen.

Igen, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info@chilifarm.hu címen. Szállítási díjat a pontos súly és rendelési mennyiség után tudunk számolni. A szállítási idő pedig a célország függvénye.

Előfordulhat, hogy kimarad egy termék vagy téves kiszerelés kerül a csomagban, ezért természetesen vállaljuk a felelősséget és díjmentesen a lehető leghamarabb eljutattjuk a hiányzó terméket. Ha ilyen történne, akkor keress minket az info@chilifarm.hu címen.

Információ

További információk

Tömeg 1500 g
Termékválogatás tartalma

Filthy Kiss, Fokhagymás chili szósz – 35g, Erős 2/3, Narancsos chili szósz – 35g, Nyelvterpesz, Moruga Scorpion Chocolate chili krém – 35g, Gasztromókus, Meggyes-rumos chili szósz – 35g, Csak Norris, Carolina Reaper chili krém – 35g, traBBQ, Világbajnok BBQ szósz – 35g, Macskapöcse, Klasszikus magyar erős paprikakrém – 35g, Fire in the hole, Édes-savanyú chili szósz – 35g, Joker – Paradicsomos chili szósz -35g, Dzsedi Tej, Barackos chili szósz – 35g, Csokiller, Szárított chili szeletek csokibevonóban – 15g, Chernobyl, Moruga Scorpion Yellow chili krém – 35g

Termékek nettó kiszerelése

15g, 35g

0
  KOSARAD TARTALMA
  A kosarad jelenleg üres