3.390 Ft 2.490 Ft
Elfogyott
Erősségi szint: 10/5 Csípős
Egységár (1000g): 100g: 33 900Ft
Az ecetes zöld jalapeno chili szósz erős, pikáns és savanykás ízvilágával nagyszerűen kiegészítheti számos ételt. Egyszerű, mint a faék! Zöld Jalapeno szósz, falatnyi ecettel és sóval.
Összetevők: Zöld Jalapeno chili, fokhagymás ecet, só, tartósítószer: E 211
Ajánlás: Használat előtt felrázandó. Salátákhoz, szendvicsbe, zsíros húsok mellé, levesekbe.
Készleten lévő termék várható szállítási ideje: 1-2 munkanap
Termékeink és a szállítási díjak 27% ÁFA-t tartalmaznak.
Köszönjük, hogy értékelte a terméket!
Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!
Az ecetes zöld jalapeno chili szósz erős, pikáns és savanykás ízvilágával nagyszerűen kiegészítheti számos ételt. Az alábbiakban bemutatunk néhány ételajánlót, amelyekhez használhatja ezt az ízesítőt.
Információk a termékről | |
Erősségi szint: | 10/5 Csípős |
Összetevők: | Zöld Jalapeno chili, fokhagymás ecet, só, tartósítószer: E 211 |
Táplálékallergiát és -intoleranciát okozó anyagok: | Nem tartalmaz |
Tápértékadatok: | |
Átlagos tápérték 100g termékben | |
Energia | 72 kJ / 17 kcal |
Zsír | 0,2 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 3,1 g |
amelyből cukrok | 1,7 g |
Fehérje | 0,6 g |
só | 5 g |
Minőségét megőrzi: | Minőségét megőrzi lásd a címkén. A gyártástól számított 12 hónap (zárt, sértetlen csomagolásban) |
Javasolt tárolás: | Bontatlanul száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó! |
Származási ország: | Magyarország |
Egységár (1000g): | 100g: 33 900Ft |
Az élelmiszer nettó kiszerelése: | 100g |
Vállalkozás információ: | Bogár Márk Ev. | 4184 Tetétlen, Árpád utca 44. | Nyilvántartási szám: 50016938 | FELIR azonosító: AA3466661 | Adószám: 52556179-2-29 |
Márka: | Sárréti ChiliFarm |
Elérhetőség: | E-mail cím: [email protected] | Telefonszám: +36305545227 |
Egyedi rendelés: | Amenyibben nagyobb mennyiségben szeretnél rendelni a kívánt termékből, keress minket bizalommal kedvezményes árajánlatunkért az [email protected] címen. |