%

Támogatói csomag

19.960 Ft 10.000 Ft

Készleten

Ingyenes szállítás 14.490 Ft felett

Biztonságos fizetés

Kiszállítási idő 1-4 munkanap

Termékleírás

Mindenki érzi a helyzet súlyát, nem szeretnénk magyarázkodni, a jelenlegi fejlesztéseink mellett nem készültünk fel egy koronavírus méretű járványra és a vele járó gazdasági mizériára. Ebből a csomagból mindössze 50 darab elérhető, aminek a bevétele fedezi a következő 1 hónapra a családi vállalkozásunk fix kiadásait. A csomagban új kiszereléseink találhatóak meg extra erős natúr krémeinkből, melyek 170 grammosak. Nem kérünk, hogy támogass, megsajnálj mert tudjuk, hogy ebben a helyzetben sokkal fontosabb kiadásai, problémái merülnek fel az embereknek. Tisztában vagyunk azzal, hogy sok más hazai piaci résztvevő is megérzi most ezt, nekünk jelenleg ez a megoldás jutott a fesztiválok, piacok, rendezvények lemondása miatt. Mindenkinek jó egészséget kívánunk, vigyázzatok magatokra és szeretteitekre, ha tehetitek maradjatok otthon és tartsátok be az alapvető szabályokat. Az Erő legyen veletek!

Csomag tartalma:
– CAROLINA REAPER PEHELY | EXTRA ERŐS 6G
– CHERNOBYL LIMITED EDITION | MORUGA SCORPION YELLOW CHILI KRÉM 170G
– CSAK NORRIS LIMITED EDITION | CAROLINA REAPER CHILI KRÉM 170G
– NYELVTERPESZ LIMITED EDITION | MORUGA SCORPION CHOCOLATE CHILI KRÉM 170G
– AJÁNDÉK TERMÉK + SZOLGÁLTATÁS

Felhasználási javaslat:
– Minden olyan ételhez bátran fogyaszthatod, amit eddigi életedben csípősen, erősen próbáltál fogyasztani.

Sziasztok, sokat morfondíroztam Budapestről hazafelé, hogy elkészüljön-e ez a bejegyzés, de végül úgy gondoltam megosztom veletek gondolataim, nincs veszíteni valóm.

Először is, le szeretném szögezni, hogy nem pánikkeltés, nem ócska marketingfogás érzelmekre hatva, nem önsajnálat, nem fals hírek, röviden racionálisan szeretném a mi példánkkal bemutatni a jelenlegi helyzetet, ezért tehát ne vedd általánosításnak, ez mi, azaz a Bogár család – Sárréti ChiliFarm példája. 25 éves vagyok jelenleg nem tartok ott fejben, hogy egy Koronavírus szintű világjárvány esetén tudjam, mi a megoldás a családi vállalkozásunk túlélésére.
Nyilván tisztában vagytok a jelenlegi egészségügyi és gazdasági helyzettel. Szeretném bemutatni a mi szemüvegünkön keresztül, azt a “pillanatot”, amin most átmegyünk.

MEGTAKARÍTÁS | Mint tudjátok építkezünk, bővítjük a vállalkozást, új arculaton dolgozunk, szeretnénk szolgáltatásainkat új szintre emelni, mert próbálunk lépést tartani, elképzeléseinket megvalósítani és meghálálni vásárlóinknak a bizalmat. Lényeg: Minden megtakarításunk, mondjuk úgy nyereségünk egy új, még messze nem működő szolgáltatásunkban áll és elképzelhető, hogy a nyitás tolódik.
Tanács: Mindig legyen félre tett pénz, ami ehhez hasonló eseményekkor biztonságot adhat.
LEMONDÁS | Ahogy láthattátok rendezvényeinket teljesen jogosan felfüggesztik, lemondják. Megértjük, elfogadjuk. Mi termelők vagyunk első sorban, amit megtermelünk zöldség, azt feldolgozzuk legjobb tudásunk szerint majd online és offline értékesítjük. Nos, ha kiesik egy vásár, piac gondolhatod, hogy milyen hiány keletkezik. A héten eltelt három nap a Lehel piacon ékes példája, hogy mennyire depresszív hangulatba lehet jönni, ha a havi kiadásaidra sem árultál eleget.
WEBSHOP | Jogosan írhatnátok, hogy ott a webáruház, most biztos mindenki otthonról rendel. Valóban, de ebben a helyzetben nem biztos, hogy chili után kapkodnak az emberek, ami szintén érhető. Okos marketingeseknek üzenném, hogy a hirdetéseinket nem függesztettük fel, bízunk bennük és készülnek a hírlevelek is. A futárszolgálatról nem is beszélve, bízunk benne, hogy Ők is maradnak a fronton, amíg lehet.

Sok minden kavarog a fejemben és próbálok megoldást találni, de azt nem tudom elhallgatni, hogy most mi is a túlélésért matekozunk.
Vigyázzatok magatokra! 🌶️

Vélemények

„Támogatói csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási súly 1000 g
Csomag neve:

Támogatói csomag

Minőségmegőrzési idő:

Minőségét megőrzi lásd a csomagoláson!

Az élelmiszer nettó mennyisége:

170g

Tárolás:

Bontatlanul száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó!

Élelmiszer-vállalkozás neve:

Bogár Márk Ev.
4184 Tetétlen, Árpád utca 44.

Származási ország:

Magyarország

Pin It on Pinterest