Múzsa | Damaszkuszi rózsás BBQ szósz

2 990 Ft

Múzsa – Bonts fel és érezz! Kiszerelés: 110g

Lovász Domi vagyok 28 éves, budapesti lakos. Salgótarjánban születtem, de nem ismerem Győzikét. Házas vagyok, egy gyerek és két kutya apja. Kedvenc színem a fekete a pöcsöm meg 8cm hosszú. Gasztro managementtel foglalkozom. A munkám részét képezik az újonnan nyitó éttermek feladatainak koordinálása, illetve meglévő vendéglátó egységek rendszerbeli hibáinak a kijavítása. Nem szoktam olyan megbízásokat elvállalni, amit nem szeretnék csinálni, de csak azokat érzem magaménak, amivel teljesen azonosulni tudok. A szószoknál önző voltam. Olyan termékeket szerettem volna készíteni, amit bármikor megennék. Ezért képviselik a pikáns és édes vonalat egyben. Semmiféleképpen nem szerettem volna, olyan szószokat, amit csak mazochisták vállanak. Gyakorlatilag bármihez szívesen ajánlom őket! Talán az édesvízi halak, amikhez toljuk inkább a jó öreg tartármártást (ami egyébként chipotlével elég beteg).

Különleges dolgot szerettem volna, ami egyedi. Így nyúltam a damaszkuszi rózsához,  ami egy igalmas, nagyon illatos és mégsem pacsuli rózsafajta. A keleti vonalat a gyömbér és a szójaszósz képviseli. Ezek már alapból adnak egy csípős, sós, friss vonalat, amihez egy nagyon kevés csoki habanerot adtunk. Az egészet gyönyörűen egészít ki a damaszkuszi rózsa karaktere, amit egy Franciaországból érkező olaj formájában adjuk a szószhoz. Szigorúan az utolsó pillanatban, hogy megmaradjon a jellegzetes karaktere.

Recept: Lovász Domi

Nem tartalmaz ízfokozót, állagjavítót, színezéket, tömegnövelőt!
Tárolása száraz, hűvös helyen.

Pikáns! (Minimálisan csíp)

Fizess bankkártyával!

Bankkártyás fizetés esetén olcsóbb kiszállítás!

Biztonságos fizetés

Az adatok teljes biztonságban vannak SSL kulcsunknak köszönhetően.

Házhozszállítás

Szállítási idő: 3-5 munkanap!

Készleten

Tóth, Olivér és 11 vásárló már rendelkezik ezzel a termékkel az elmúlt egy hétben.

További információk

Tömeg 220 g
Összetevők

Vöröshagyma, Étolaj, Gyömbér, Só, Tört Bors, Őrölt Szegfűszeg, Barnacukor, Paradicsom, Szójaszósz, Gála Alma, Angol Zeller, Habanero Chili, Worchester Szósz, Damaszkuszi Rózsa Olaj

Tartósítószer

Na-Benzoát

Kalóriatáblázat

Hamarosan!