%

Levendurva | Levendulás chili szósz

#1 LEGKEDVELTEBB | Kifutó

890 Ft2 590 Ft

AZ ERŐ VIRÁGNYELVEN! 

A Levendurva a mediterrán ízvilágot tükrözi, ami tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy megfelelő társa legyen halételeknek, vörös húsoknak, gyrosnak vagy éppen egy izgalmas salátának, de egészen elképesztő párosítás a natúr, sós nachoshoz is. Van valami mámoros érzés abban, ha létrehozol. A Levendurva egy szerelemgyerek, amit a kíváncsiság és a kalandvágy szült. Amiben megtalálható mindaz a pimaszság, harsányság, kreativitás és kiegyensúlyozottság, ami bennem. Egy izgalmas találkozása a habaneronak, jalapenonak, levendulának, narancsnak, gyömbérnek ès fokhagymának. Egy illatában és ízében is gyümölcsös, kerek kis chiliszósz lett ez, amit büszkén és őszintén ajánlok minden chili- és új ízek rajongójának! Új szintre emeltük a levendulát kis hazánkban!

Recept: Sass Dani!

Nem tartalmaz ízfokozót, állagjavítót, színezéket, tömegnövelőt!
Tárolása száraz, hűvös helyen.

Erős

Fizess bankkártyával!

Bankkártyás fizetés esetén olcsóbb kiszállítás!

Biztonságos fizetés

Az adatok teljes biztonságban vannak SSL kulcsunknak köszönhetően.

Házhozszállítás

Szállítási idő: 3-5 munkanap!

Kiürítés
Éva, Péter és 17 vásárló már rendelkezik ezzel a termékkel az elmúlt egy hétben.

Leírás

Fúzió a chili paprika és a levendula házasításáról: AZ ERŐ VIRÁGNYELVEN! Sass Dani receptje alapján.

A Levendurva a mediterrán ízvilágot tükrözi, ami tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy megfelelő társa legyen halételeknek, vörös húsoknak, gyrosnak vagy éppen egy izgalmas salátának, de egészen elképesztő párosítás a natúr, sós nachoshoz is. Van valami mámoros érzés abban, ha létrehozol. A Levendurva egy szerelemgyerek, amit a kíváncsiság és a kalandvágy szült. Amiben megtalálható mindaz a pimaszság, harsányság, kreativitás és kiegyensúlyozottság, ami bennem. Egy izgalmas találkozása a habaneronak, jalapenonak, levendulának, narancsnak, gyömbérnek ès fokhagymának. Egy illatában és ízében is gyümölcsös, kerek kis chiliszósz lett ez, amit büszkén és őszintén ajánlok minden chili- és új ízek rajongójának! Új szintekre emeltük a levendulát kis hazánkban!

Csabi Konyhája a szószról: (Piros Jalapeno Chili, Narancslé, Chocolate Habanero Chili, Levendula Szörp, Akácméz, Cukor, Só, Balzsamecet, Gyömbér, Fokhagyma, Füstölt Édes Fűszerpaprika, Bazsalikom, Levendula Olaj)
Sass Dani receptje alapján készült és ő maga a következőképpen jellemzi a végeredményt: “Van valami mámoros érzés abban, ha létrehozol. A Levendurva egy szerelemgyerek, amit a kíváncsiság és a kalandvágy szült. Amiben megtalálható mindaz a pimaszság, harsányság, kreativitás és kiegyensúlyozottság, ami bennem. Egy izgalmas találkozása a habaneronak, jalapenonak, levendulának, narancsnak, gyömbérnek ès fokhagymának. Egy illatában és ízében is gyümölcsös, kerek kis chiliszósz lett ez, amit büszkén és őszintén ajánlok minden chili- és új ízek rajongójának!” Nálam eleve nagy előnnyel indult a szósz, hiszen hatalmas levendula fan vagyok és pontosan azt kaptam, amire számítottam. Egy kellemesen csípős, pont optimális, javában élvezhető erősségű szósz ez, amiben a levendula a lehető legtökéletesebben uralja az összképet. Egy igazán csibészes cucc, amire szintén nagyon nehezemre esett visszazárni a kupakot… Azt mondjuk még nem igazán sikerült eldöntenem még, hogy vajon milyen ételhez passzolhat leginkább… Időközben maga a mester sietett segítségemre, hogy mihez ajánlható leginkább e nemes szósz: Ez a chiliszósz a mediterrán ízvilágot tükrözi, ami tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy megfelelő társa legyen halételeknek, vörös húsoknak, gyrosnak vagy éppen egy izgalmas salátának. Emellett egészen elképesztő pàrosítás a natúr, sós nachoshoz is!

Így készült az első főzet: VIDEÓ!

Nem tartalmaz ízfokozót, állagjavítót, színezéket, tömegnövelőt!
Tárolása száraz, hűvös helyen.

Erős

Tömeg 220 g
Válassz kiszerelést:

,

Összetevők

Piros Jalapeno Chili, Narancslé, Chocolate Habanero Chili, Levendula Szörp, Akácméz, Cukor, Só, Balzsamecet, Gyömbér, Fokhagyma, Füstölt Édes Fűszerpaprika, Bazsalikom, Levendula Olaj,

Tartósítószer

Na-Benzoát

Kalóriatáblázat

Tápérték 100g termékben.
Energia: 330,155 KJ
Energia: 100,023 Kcal
Zsír: 0,415g
– amelyből telített zsírsav: 0,009g
Szénhidrát: 24,515g
– amelyből cukor: 11,409g
Fehérje: 1,085g
Só: 1,561g