Termékeinket a GLS

futárszolgálat szállítja házhoz

Kérd GLS CsomagPontra

Rugalmas átvételi lehetőség

Biztonságos bankkártyás

és utánvétes fizetésmód

Ingyenes szállítás

18.990 Ft feletti rendelésnél

Karácsonyi "Nagyon kivánchili" termékválogatás

14.990 Ft

 1. Filthy Kiss, Fokhagymás chili szósz – 35g,
 2. Erős 2/3, Narancsos chili szósz – 35g,
 3. Nyelvterpesz, Moruga Scorpion Chocolate chili krém – 35g,
 4. Gasztromókus, Meggyes-rumos chili szósz – 35g,
 5. Csak Norris, Carolina Reaper chili krém – 35g,
 6. traBBQ, Világbajnok BBQ szósz – 35g,
 7. Macskapöcse, Klasszikus magyar erős paprikakrém – 35g,
 8. Fire in the hole, Édes-savanyú chili szósz – 35g,
 9. Joker – Paradicsomos chili szósz -35g,
 10. Dzsedi Tej, Barackos chili szósz – 35g,
 11. Csokiller, Szárított chili szeletek csokibevonóban – 15g,
 12. Chernobyl, Moruga Scorpion Yellow chili krém – 35g

Válassz kiszerelést:

Elfogyott

Előnyök:
Barion fizetési mód

Minőség

10 éve működő családi vállalkozás

Elismerés

14 Nemzetközi díj 5 év alatt

Rendszer

HACCP minősítés

Itthon termesztett

Magyar termék

Promóciós termékek
Tudtad?

Természetesen van lehetőség személyesen vásárolni is! Vásárlás előtt érdemes telefonon (Bogár Sándor +36304667461 vagy Bogárné Rábai Edit +36304667462) bejelentkezni vagy e-mailben felvenni velünk a kapcsolatot. A webáruházban elérhető akciók nem érvényesek a személyes értékesítésre. Címünk: 4184 Tetétlen, Árpád utca 44.

Ha a rendelést 11:00 óra előtt kapjuk meg, akkor 1-2 munkanapon belül már ott is a megadott címen a futár a csomaggal. Maximum szállítási időintervallum 1-4 munkanap. Ha pénteken rendeled, akkor leghamarabb hétfő délelőtt fog keresni a futár, mivel hétvégén nem kézbesítenek. A csomagot a GLS futárszolgálat juttatja el a megrendelőhöz.

Nem. Telefonon nem tudunk felvenni rendelést, a napi teendőink mellett. Sokkal biztonságosabb és egyszerűbb a webáruházban leadni. Ha mégis valami probléma vagy kérdés merülne fel, kérjük írjon e-mailt az info@chilifarm.hu címre.

Webshopunkban gyors és biztonságos bankkártyás (Barion) fizetés mellett utánvétes fizetésre is van lehetőség. A futárnál készpénzben vagy bankkártyával történő fizetés is megoldható.

Igen, ennek a szolgáltatásnak a költsége 390 Ft.  Szállításkor készpénzben vagy bankkártyával is kiegyenlíthető a rendelés végösszege.

Nem mindegyik viszonteladónk tartja a teljes termékpalettát készleten, vásárlás előtt érdemes telefonon megkeresni az adott boltot.

 • Matlag Fruit (Debrecen) — Malompark Kispiac, teljes termékpaletta
 • Korhely Faloda & Daloda (Budapest) —Liszt Ferenc tér 7., Macskapöcse paprikakrém és Csak Norris chili krém
 • Kedvenc Szakbolt (Debrecen) — STOP SHOP

A lista folyamatosan bővül.

Igen. Kisboltok, áruházak, delikáteszek, éttermek, mordori kofák bátran keressenek minket kedvezményes viszonteladói árainkkért az info@chilifarm.hu címen.

Igen, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info@chilifarm.hu címen. Szállítási díjat a pontos súly és rendelési mennyiség után tudunk számolni. A szállítási idő pedig a célország függvénye.

Előfordulhat, hogy kimarad egy termék vagy téves kiszerelés kerül a csomagban, ezért természetesen vállaljuk a felelősséget és díjmentesen a lehető leghamarabb eljutattjuk a hiányzó terméket. Ha ilyen történne, akkor keress minket az info@chilifarm.hu címen.

Információ

További információk

Tömeg 1500 g
Termékválogatás tartalma

Filthy Kiss, Fokhagymás chili szósz – 35g, Erős 2/3, Narancsos chili szósz – 35g, Nyelvterpesz, Moruga Scorpion Chocolate chili krém – 35g, Gasztromókus, Meggyes-rumos chili szósz – 35g, Csak Norris, Carolina Reaper chili krém – 35g, traBBQ, Világbajnok BBQ szósz – 35g, Macskapöcse, Klasszikus magyar erős paprikakrém – 35g, Fire in the hole, Édes-savanyú chili szósz – 35g, Joker – Paradicsomos chili szósz -35g, Dzsedi Tej, Barackos chili szósz – 35g, Csokiller, Szárított chili szeletek csokibevonóban – 15g, Chernobyl, Moruga Scorpion Yellow chili krém – 35g

Termékek nettó kiszerelése

15g, 35g

0
  KOSARAD TARTALMA
  A kosarad jelenleg üres