Múzsa | Damaszkuszi rózsás BBQ szósz

1 490 Ft3 190 Ft

Válassz kiszerelést:
Kijelölés törlése

Különleges dolgot szerettem volna, ami egyedi. Így nyúltam a damaszkuszi rózsához,  ami egy igalmas, nagyon illatos és mégsem pacsuli rózsafajta. A keleti vonalat a gyömbér és a szójaszósz képviseli. Ezek már alapból adnak egy csípős, sós, friss vonalat, amihez egy nagyon kevés csoki habanerot adtunk. Az egészet gyönyörűen egészít ki a damaszkuszi rózsa karaktere, amit egy Franciaországból érkező olaj formájában adjuk a szószhoz.

Pikáns! (Minimálisan csíp)

 

 Mennyiség:   3/db   4/db+
 Kedvezményes ár:   5% kedvezmény  10% kedvezmény
Fizess bankkártyával!

Bankkártyás fizetés esetén olcsóbb kiszállítás!

Biztonságos fizetés

Az adatok teljes biztonságban vannak SSL kulcsunknak köszönhetően.

Házhozszállítás

Szállítási idő: 3-5 munkanap!

Tamás, Viktor és 10 vásárló már rendelkezik ezzel a termékkel az elmúlt egy hétben.

Leírás

Bonts fel és érezz! 


Különleges dolgot szerettem volna, ami egyedi. Így nyúltam a damaszkuszi rózsához,  ami egy igalmas, nagyon illatos és mégsem pacsuli rózsafajta. A keleti vonalat a gyömbér és a szójaszósz képviseli. Ezek már alapból adnak egy csípős, sós, friss vonalat, amihez egy nagyon kevés csoki habanerot adtunk. Az egészet gyönyörűen egészít ki a damaszkuszi rózsa karaktere, amit egy Franciaországból érkező olaj formájában adjuk a szószhoz. Szigorúan az utolsó pillanatban, hogy megmaradjon a jellegzetes karaktere.

Pikáns! (Minimálisan csíp)

Két új szósszal nyitja meg a nyarat a világbajnok chiliszószokkal büszkélkedő Sárréti Chilifarm!  Ezúttal a gasztronómiai menedzsmentben otthonosan mozgó Lovász Domival közösen alkotta meg legújabb termékeiket.

Friss gyümölcsök, fűszerek és néhány igazán extrém hozzávaló. Röviden így lehetne összefoglalni azt a két szósz, melyekkel a Sárréti Chilifarm felpörgeti a nyarat. Az Anánusz és a Múzsa neveket viselő szószokat a konyhafőnöki címet is jegyző Lovász Domival közösen alkotta meg a manufaktúra. “Az ismeretségünk egy Domi által posztolt story-val kezdőzött, ahol egy világhírű chili szósszal tálalt vacsorát pillantottam meg nála, majd vettem a bátorságot és írtam neki. Mi lenne, ha a következőt egy magyar termelő által készített chilis termékkel dobná fel. Szinte egy vakrandi volt az első találkozásunk, én szerettem volna nyitni a barbecue világá felé és látva Domi képeit, megjelenéseit gondoltam felteszem a kérdést, hogy mi lenne, ha ötletelnénk közös termékeken.

Már az első találkozásnál megvolt Dominak az a fajta tartása, tudatossága és elképzelése, amivel nagyon jó volt találkozni. Nem volt unalmas a közös munka, a poénok röpködtek, a kapszaicin pedig szállt velük a levegőben”. Mondta Bogár Márk a chilifarm részéről, akihez hasonlóan Domi is nagyon élvezte a közös munkát. “Elképesztően gördülékenyen ment a munka.

A Múzsa más tészta volt. Különleges dolgot szerettem volna, ami egyedi. Így nyúltam a damaszkuszi rózsához,  ami egy izgalmas, nagyon illatos és mégsem pacsuli rózsafajta. A keleti vonalat a gyömbér és a szójaszósz képviseli. Ezek már alapból adnak egy csípős, sós, friss vonalat, amihez egy nagyon kevés csoki habanerot adtunk. Az egészet gyönyörűen egészít ki a damaszkuszi rózsa karaktere, amit egy Franciaországból érkező olaj formájában adunk a szószhoz. Szigorúan az utolsó pillanatban, hogy megmaradjon a jellegzetes karaktere” – mondta Domi. Hidd el kevés polcon találkozhatsz gyömbéres chili szósszal! 

Tömeg 250 g
Összetevők:

Paradicsom, Alma, Gyömbér, Zeller, Barna cukor, Szójaszósz, Vöröshagyma, Worcester szósz, Só, Étolaj, Tört feketebors, Chocolate Habanero chili, Szegfűszeg, Damaszkuszi Rózsa olaj.

Tartósítószer:

Na-Benzoát

Kalóriatáblázat:

Hamarosan!

Válassz kiszerelést:

,

Tárolás:

Bontatlanul száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó!