Fire in the hole | Pokoli kamuflázs chili szósz

#4 LEGKEDVELTEBB | Chili szószok, krémek

1 290 Ft2 990 Ft

Válassz kiszerelést:
Kijelölés törlése

Különböző chili paprikák alkotják, köztük az enyhén csípős Jalapenotól, a Habanero alapra épülő Moruga és Carolina Reaperrel bombázott rémségekig. Egy dolgot viszont észrevettem a főzés során, hogy Edit ritkábban nyúlt a kóstolós kanálhoz… A végeredmény egy karakteres és ízletes, hűb#zdmeg erős szósz.

Extra erős!

 

 Mennyiség:   3/db   4/db+
 Kedvezményes ár:   5% kedvezmény  10% kedvezmény
Fizess bankkártyával!

Bankkártyás fizetés esetén olcsóbb kiszállítás!

Biztonságos fizetés

Az adatok teljes biztonságban vannak SSL kulcsunknak köszönhetően.

Házhozszállítás

Szállítási idő: 3-5 munkanap!

Gergely, Péter és 37 vásárló már rendelkezik ezzel a termékkel az elmúlt egy hétben.

Leírás

Egy palacknyi Street Food!

Molnár Gergely tesztelte termékeinket!
Reflektorfényben: Fire in the hole | Pokoli kamuflázs chili szósz

Én voltam az első… Kezdtem az illattal. Nos, határozott, karakteres illata van, érezni, hogy ez valószínű csípni fog.

Aztán az állag. Elég krémesnek találom, olyan tunkolni való. Aztán jött a kóstolás. Egy fél kávéskanálnyit merítettem. Mondom itt az idő… Első íz, amit éreztem, kicsit édeskés, utána rögtön savanykás, és mikor még koncentráltam volna ízekre, abban a pillanatban ütött. Ez kb. 2-3 másodperc volt. Először a torkomban éreztem ,majd szépen terjedt tovább az egész számban. Az ilyen erősségre szoktam mondani, hogy na! Ez jó! Kellemesen szétszedi mindened! De ez a jó a chili(k)ben, nem igaz? Kb. 10 percig tartott a hatás. Nekem ízlik. Egy darabig elég lesz. Jött a párom, Andi. Hozzáteszem, ő az enyhén csípős dolgokat szereti. Nagyon enyhén csípős dolgokat. A hegyes erős paprikának is csak a végét, vékony karikákat. Először jött az illat. Ő savanykás illatot érzett, majd mondta, érezni, hogy erős lesz. Aztán az állag. Elég krémesnek találja. Ami nem tetszett neki, hogy magok vannak benne.

Mondtam neki, akkor jöhet a kóstolás… Egy fél kávéskanál felét adtam neki. Már kérdeztem volna, hogy na?? Abban a pillanatban, hú b…. meg!

Aztán kirohant a fürdőbe… 1 perc múlva utána mentem, hogy nem ennyi a teszt, azért csak van még valami élményed? ” Ez emberi fogyasztásra alkalmatlan! Ízt nem érzek, csak, hogy szétmarja a számat! Olyan nyálképződést indított el, mint a citrom kb. A torkomat, mindenemet marja, amihez hozzáért a számban! Nagyon intenzív a hatás! Már várom, hogy múljon el! Hogy bírod te ezt megenni? Aki direkt okoz magának ilyet, az nem normális!” Közben eltelt 5-6 perc. ” Ha az elején mar így, akkor is k..va erős lenne.” Mondtam neki, örülök, hogy megkóstoltad! Andi: Én nem…

Összegezve, nekem ízlik, van íze, ereje. Azoknak ajánlom, akik gyakorlott chili fogyasztók.

Tömeg 220 g
Összetevők:

Carolina Reaper chili, Savanyított Jalapeno chili, Savanyíitott Jalapeno lé, Édes chili szósz, Trinidad Moruga Scorpion chili, Chocolate Habanero, Só.

Tartósítószer:

Na-Benzoát

Kalóriatáblázat:

Tápérték 100g termékben.
Energia: 62 KJ
Energia: 15 Kcal
Zsír: 0,2g
– amelyből telített zsírsav: 0,0g
Szénhidrát: 3,1g
– amelyből cukor: 0,3g
Fehérje: 0,5g
Só: 1,94g

Válassz kiszerelést:

,

Tárolás:

Bontatlanul száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó!