Sárréti Chilifarm kulcstartó

#1 LEGKEDVELTEBB | Kiegészítők

390 Ft

Készleten

Name Range Discount
Mennyiségi kedvezmény 3 - 3 5 %
Mennyiségi kedvezmény 4 - 100 10 %

Használatát csak Yoda mester által nevelt padawanok érthetik!


 

 Mennyiség:   3/db   4/db+
 Kedvezményes ár:   5% kedvezmény  10% kedvezmény
Fizess bankkártyával!

Bankkártyás fizetés esetén olcsóbb kiszállítás!

Biztonságos fizetés

Az adatok teljes biztonságban vannak SSL kulcsunknak köszönhetően.

Házhozszállítás

Szállítási idő: 3-5 munkanap!

Zoltán, József és 3 vásárló már rendelkezik ezzel a termékkel az elmúlt egy hétben.
Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Mi rejlik az egyedi kulcstartó mögött?

Űrsebességgel a világhírnév felé.  Pár éve még nem volt több, mint egy nagyszerűnek tűnő ötlet. Ma viszont már a világ legnagyobb seregszemléin hoz el termékeivel szakmai díjakat. Borsot törve az évtizedek óta ezen nemes növény feldolgozásával foglalkozó, világhírű vállalkozások orra alá, felrajzolva Magyarországot a piac térképére.

Mondhatni, hogy országunk mindig is nagyhatalom volt, ha paprikáról van szó. De ők egy hazánkban hagyományokkal nem rendelkező szegmensével kezdtek el foglalkozni. Nevezetesen a legcsípősebb paprikákkal, azaz a chilivel.  2012-ben családi vállalkozásként indult el egy kis hajdú-bihari településről a cég. Amely az azóta eltelt pár esztendőben berobbant a magyar köztudatba, köszönhetően a széles termékskála felépítésének, a remek marketing-stratégiának és nem utolsósorban az alázatos munkának.

A modern kor igényeihez alkalmazkodva remekül felépített és menedzselt közösségi oldalaikkal (Instagramm, Facebook) folyamatosan nő követőik száma. Emellett remek érzékkel találják meg a csípős ételekért rajongó hazai celebeket. Akik a termékek kipróbálása után könnyedén mondanak igent a márka népszerűsítésére. Van köztük sztárséf, népszerű rádiós arc, “stand up comedy”-s humorista, színész. Akikben a chili szeretetén kívül közös, hogy hazánk nagy részén szeretettel fogadják őket és valódi tartalmuk van a művészetüknek, nem csak a média tartja őket a rivaldafényben.

A kulcstartó csak gyakorlott kapszaicin függőknek vagy kulcsokkal rendelkező személyeknek ajánlott!

 

Hogy használd?

Csíptesd a kulcsodra. Legyen az lakás, bicikli lakat, titkos széf, vagy autó kulcs. Az alábbi termék univerzális, alkalmazkodik és könnyed felhelyezése sokakat ámulatba ejt!