Carolina Reaktor | Chili csepp

#1 LEGKEDVELTEBB | Chili csepp

2 490 Ft

Készleten

Name Range Discount
Mennyiségi kedvezmény 3 - 3 5 %
Mennyiségi kedvezmény 4 - 100 10 %

Arcszerkezet átrendező! 


A világ legerősebb chilijéből préseljük ki az eszenciát. Adagolása cseppenként történjen, mivel túladagolva regisztráltunk már dimenzióugrást, tudat és/vagy gatya hasadást! A Carolina Reaper chili kivonatát csak gyakorlott erős evőinknek ajánljuk! Varázslatos színeik miatt színezőpasztaként is kipróbálhatjátok. Így mindjárt új értelmet nyer a “falra hányt borsó” kifejezés.

Extra erős!

 

 Mennyiség:   3/db   4/db+
 Kedvezményes ár:   5% kedvezmény  10% kedvezmény
Fizess bankkártyával!

Bankkártyás fizetés esetén olcsóbb kiszállítás!

Biztonságos fizetés

Az adatok teljes biztonságban vannak SSL kulcsunknak köszönhetően.

Házhozszállítás

Szállítási idő: 3-5 munkanap!

Alexandra, Agnes és 33 vásárló már rendelkezik ezzel a termékkel az elmúlt egy hétben.

Leírás

A Carolina Reaper, vagy más néven a Kaszás a maga átlagos 1.569.300 és 2.200.000 SHU  legmagasabb bemért értékkel rendelkezik. Nyugodtnak érezhette magát a Scoville skála tetején, már amennyire egy chili paprika nyugodt lehet. Most ne gyere azzal, hogy “hát te hülye gyerek a Scoville skála tetején a tiszta kapszaicin van” mert falnak megyek. Most a paprikákról van szó és nem a laboratóriumi úton nyert kivonatról.

A Reaper után nemsokkal megfertőzte a médiát rövid ideig a 2.89 millió SHU átlagértékkel bejelentett HP56 – Death Strain chili. Mely szintén az amerikai termelő, Ed nevéhez kötődött. Bár a megjelenése óta nem olvasni a mítoszról, elképzelhető, hogy nem sikerült stabilizálni ezt a fajtát. Majd aztán jött egy walesi növénytermesztő, aki olyan új chilipaprikát nemesített, amit még senki sem mert megkóstolni, Ő is csak a nyelvhegyéhez merte érinteni. Azt állítják, hogy a Dragon Breath fogyasztása esetén még anafilaxiás sokkot is okozhat a tesztelőn, de ha még kóstolni se merte senki, akkor mégis hogy? A Carolina Reaper chili már okozott tér-idő kontinuum ugrást, vagyis egy vásárlónk elmondása szerint, de sokk eddig nem volt.

Tömeg 40 g
Összetevők:

Carolina Reaper chili, 1.500.000 – 2.200.000 SHU

Tartósítószer:

Na-Benzoát

Kalóriatáblázat:

Tápérték 100g termékben.
Energia: 88 KJ
Energia: 21Kcal
Zsír: 0,3g
– amelyből telített zsírsav: 0,03g
Szénhidrát: 4,6g
– amelyből cukor: 0g
Fehérje: 0,7g
Só: 0,421g

Válassz kiszerelést:

Tárolás:

Bontatlanul száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó!