NEHÉZSÉGI SZINT:

KÖNNYŰ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

17 PERC

KALÓRIA

NEM SZÁMOLJUK

AJÁNLJUK

REGGELIRE, EBÉDRE

 

Neked is mondták kiskorodban, hogy a spenóttól olyan erős leszel, mint Popeye? Gondolj bele, ha tudta volna milyen erős lehetsz, ha Jalapenoba tölti édesanyád? Itt egy tuti recept melyet Popeye is megirigyelne! Ha a pároddal sosem tudtad megetetni a spenótot, itt az ideje, hogy ezt kipróbáld! Esküszöm teszteltem! Nincs az a spenót ellenes ember a földön, aki otthagyná! Próbáld ki, és ha nem jött be vendégem vagy egy Poppersre!

HOZZÁVALÓK:

  • 5 db friss Jalapeno chili
  • Ricotta
  • 3 gerezd fokhagyma
  • Friss bébispenót
  • Bors
  • Olívaolaj
  • Sajt

első lépés

A krémhez egy tálba 6 evőkanál Ricottát, 3 gerezd zúzott fokhagymát helyezünk, majd rádobjuk az összevágott bébispenótot. Sóval és borssal ízesítjük, alaposan elkeverjük.

MÁSODIK lépés

A paprikákat félbevágjuk, kiszedjük a magokat.

HARMADIK lépés

A spenótos krémmel megtöltjük őket, hőálló edénybe helyezzük, reszelt sajttal megszórjuk, és olívaolajjal meglocsoljuk.

extra információ

Videó az oldal alján megtekinthető!
Iratkozz fel YouTube csatornánkra. 

NEGYEDIK LÉPÉS

200 fokon előmelegített sütőben addig sütjük míg a sajt meg nem pirul.

ÖTÖDIK LÉPÉS

Nézd meg a FISH! zenekar legújabb videóklipjét!

HATODIK LÉPÉS

Jó étvágyat!

NE MARADJ LE!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy emailben értesülj a legújabb termékekről és legfrissebb akciókról!

bogar-sandor-chilifarm

Pin It on Pinterest

Share This