Az emberek mindig mindent versenyeztetni akarnak… Meg se lepődtem, amikor megtudtam, van olyan, hogy a világ legcsípősebb étele. Phaalnak hívják, egy curryfajta. Dél-Indiából származik, onnan, ahol a curryk nagy mennyiségben tartalmaznak chilipaprikát is és ahol már a kisgyerekek gyomra is azbeszttel van bélelve. A szokásos cuccokon túl (paradicsom, fokhagyma, gyömbér, hús, ghí, ilyesmik, tessék utánaolvasni) legalább tízféle paprika kell hozzá. Ez a tény már önmagában padlóra küldene egy hadsereget, de a pokolian erős Phaalban közreműködő chilik között ott figyel a csípős nehézsúlyú világbajnok, a Naga jolokia, akinek még a könnygáz is előre köszön. Aki megkóstolja, és túl is éli, kérem, mesélje el! 

Kövess minket a közösségi médiában:

FACEBOOK | INSTAGRAM | FACEBOOK CSOPORT