GY.I.K.

Melyik a legerősebb termék?

Legerősebb chili krém: Csak Norris 

Legerősebb chili szósz: Fire in the hole

Legerősebb chili őrlemény: Carolina Reaper por

Legerősebb desszert: Csokiller és Carolina Reaper chilis táblás csokoládé

Lehet a Sárréti ChiliFarmon vásárolni chili szószokat?

Természetesen igen. A helyszínen csak készpénzben van lehetőség fizetni. Címünk: 4184 Tetétlen, Árpád utca 44. Érkezés előtt kérjük telefonálj. Ha kérhetjük ne este 20:30-kor gyere mert olyankor a Jóban Rosszban c. sorozatot nézzük. Az alábbi telefonszámon elértek minket: +36304667461 | Bogár Sándor

Fizetéssel kapcsolatos információk

A vásárlási információról vásárlás után azonnal kapsz egy e-mailt, amelyben minden fontos információt megtalálsz. Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, a szállítási díjat és a készpénz-kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned.

Biztonságos fizetés! Az adatok teljes biztonságban vannak SSL kulcsunknak köszönhetően.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz a rendelésed leadása előtt a pénztárban:

Utánvétes vásárlás:  A termékek vételárát, a szállítási díjat és a készpénz-kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned, készpénzben.

Bankkártyás vásárlás Barionnal: A pénztárból átirányítunk a Barion oldalára, ott fizetheted ki a kedvenc chili termékeid. Sikertelen fizetés esetén a chilifarm.hu-ra érkezel vissza, és választhatsz egy másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a bankkártyás fizetéssel. 

barion-card-payment

Hány órakor kézbesítik a csomagom?

Ha futárral kéred a kiszállítást: A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy! Normál esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal – ha tudnak, segítenek. Szeretnénk, hogy gördülékenyen menjen az egyeztetés, ezért fontos tudnod, hogy nincs garantált délelőtti/délutáni, vagy konkrét időpontban kért kézbesítés. Akkor kérd a házhoz szállítást, ha biztos vagy benne hogy a megadott címen leszel. Ha nem tudod, épp hol leszel a kézbesítés napján, akkor inkább válassz más kézbesítési módot, például a FoxPost csomagpontra történő szállítást, ahol a Neked megfelelő időpontban hozhatod el a megrendelt csomagod.

További információk a GLS csomagkövetésről: A feladó és a címzett bármikor, online nyomon követheti csomagját. A csomagszám (referenciaszám) megadását követően részletes információ jelenik meg a csomagtörténetről. Ez magában foglalja a legutóbb végzett tevékenységet. A csomagkövetési funkció ingyenes, bárki, aki feladta, vagy várja a csomagot, egyszerre használhatja a csomagkeresés funkciót. Hogyan működik ez? Minden csomagcímke egyedi csomagszámot és vonalkódot tartalmaz. A vonalkódot minden áthaladási ponton szkennelik, és a csomag aktuális helyét és a legutóbb végrehajtott műveletet továbbítják a GLS rendszerébe. Ezzel nyomon követhető a teljes logisztikai koordinációs folyamat. A GLS a rendelkezésre álló információkat közzé teszi a csomagkövető rendszerében, ami azt jelenti, hogy a csomagokat bármikor, bárki ellenőrizheti. A kézbesítés napján reggel a futár szkenneli a csomagcímkén lévő vonalkódot. Abban az esetben, ha a címzett nem tudja átvenni a csomagot, a szkennerbe bekerül a csomagszám mellé a megfelelő státuszkód. Minden adat a GLS rendszerébe kerül. A rugalmas kézbesítés: Három kézbesítési kísérlet! Már az első kézbesítési kísérlet depóvárosokban igény szerint munkaidő után is kérhető 17 – 20 óra között. A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét.

GLS csomagkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

Mennyibe kerül a szállítás?

GLS Futárszolgálattal történő szállítási díj: 

Súly Árak
0-2 kg-ig 1600 Ft
2-3 kg-ig 1700 Ft
3-5 kg-ig 1800 Ft
5-10 kg-ig 1900 Ft
10-15 kg-ig 2000 Ft
15-20 kg-ig 2300 Ft
20-25 kg-ig 2500 Ft
25-30 kg-ig 2700 Ft
30-40 kg-ig 3200 Ft

Utánvétes fizetés esetén + 490 Ft költség!

Használtok tartósítószert?

Igen, használunk. A tartósítószer neve Nátrium-benzoát.

Mit jelent a BARION™?

barion-card-payment

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad.

Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli! Fizetéshez használhatod: Mastercard vagy Maestro bankkártyádat Visa vagy Electron bankkártyádat Amex bankkártyádat.

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem. Kövesd vásárlásaidat A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

 

0
    0
    KOSARAD
    Üres a kosaradWebshop