Chilis avokádókrém? Persze. A mexikói konyha jellegzetes mártogatós étele a guacamole. Manapság már nagyon sokféleképpen variálható, rengeteg változata van, én most megmutatom azt, hogy mi hogy készítjük. Nagyon szeretjük reggelire pirítóssal, vagy nagyon népszerű fogás lehet házibulikkor tortilla chipsszel tálalva.

Hozzávalók a chili avokádókrémhez:
  • 4 db érett avokádó
  • fél bögre lila hagyma/ezüst hagyma
  • 2 db paradicsom
  • 1 kisebb csokor koriander zöld
  • Pár csepp Magaszaki chili szósz

Az érett avokádók húsát egy kanál segítségével kikaparjuk, a magot eltávolítjuk. Egy villa segítségével összetörjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és paradicsomot. Ezután fűszerezzük a durvára vágott korianderrel zölddel, sóval és a chili szósszal.

Chilis avokádókrém recept: Farkas-Halász Évi

Tarja steak, mustáros dresszinggel | Grill percek

Tarja steak, mustáros dresszinggel | Grill percek

Ez a tarja steak recept egy könnyű tavaszi grillvacsorához készült el. Amiben kellemes ízek és a finom füstösség találkozik a saláta frissességével és a zöldségek roppanósságával. Kamadó kerámia sütőben, 220-250 celsius fokos rácshőmérsékleten, direkt és indirekt...

bővebben
Csontos karaj steak recept | Grill pillanatok

Csontos karaj steak recept | Grill pillanatok

Csontos karaj steak recept egyenesen a debreceni bbq fenegyerektől! Nagyon bejövős, könnyed recept. Kellemesen sós és szaftos, friss karaj. Egy finom darabos, új ízvilágot bemutató pürével. Hamar elfogy és hamar a rabjává lehet válni, főleg hogy több...

bővebben
Ropogós házi csirke nuggets recept

Ropogós házi csirke nuggets recept

Ugye te is megőrülsz az apró ropogós csirkefalatkákért? Itt egy gyors recept, ha átjönnek a haverok meccset nézni, vagy a csajok beszélgetni. És nem is kell elmenned a legközelebbi M*kibe, hogy hozzájuss ezekhez az aranybarna ropogós nuggetsekhez. Ha kész, dobd fel...

bővebben

Pin It on Pinterest

Share This