Chilis avokádókrém? Persze. A mexikói konyha jellegzetes mártogatós étele a guacamole. Manapság már nagyon sokféleképpen variálható, rengeteg változata van, én most megmutatom azt, hogy mi hogy készítjük. Nagyon szeretjük reggelire pirítóssal, vagy nagyon népszerű fogás lehet házibulikkor tortilla chipsszel tálalva.

Hozzávalók a chili avokádókrémhez:
  • 4 db érett avokádó
  • fél bögre lila hagyma/ezüst hagyma
  • 2 db paradicsom
  • 1 kisebb csokor koriander zöld
  • Pár csepp Magaszaki chili szósz

Az érett avokádók húsát egy kanál segítségével kikaparjuk, a magot eltávolítjuk. Egy villa segítségével összetörjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és paradicsomot. Ezután fűszerezzük a durvára vágott korianderrel zölddel, sóval és a chili szósszal.

Chilis avokádókrém recept: Farkas-Halász Évi

Coca Cola Smoky and Spicy Bbq szósz recept

Coca Cola Smoky and Spicy Bbq szósz recept

Könnyű, gyors és roppant egyszerű bbq szósz recept, amit bármikor összedobhatsz. A házi készítésű szószoknál nincs is jobb, hisz pontosan tudod, hogy milyen alapanyag kerül a lábasba. A recept elkészítési ideje nem vesz igénybe 45 percnél többet.  Amikor grill partyt...

bővebben
Texas Ranger BBQ csirkeszárny recept

Texas Ranger BBQ csirkeszárny recept

Ti küldtétek sorozat, első rész! Ha neked is vannak pikáns receptjeid, menő fotóid, amiket szívesen megosztanál több ezer kapszaicinfüggővel, akkor nosza! Várjuk saját kreálmányaitokat részletes recept leírással és elkészítéssel, képekkel! Dobd át az Instagram neved...

bővebben
Tarja steak, mustáros dresszinggel | Grill percek

Tarja steak, mustáros dresszinggel | Grill percek

Ez a tarja steak recept egy könnyű tavaszi grillvacsorához készült el. Amiben kellemes ízek és a finom füstösség találkozik a saláta frissességével és a zöldségek roppanósságával. Kamadó kerámia sütőben, 220-250 celsius fokos rácshőmérsékleten, direkt és indirekt...

bővebben

Pin It on Pinterest

Share This