Nagy Bence: Az életem java részét meghatározta a gasztronómia. Az egész család szeret jókat enni, új ízeket kipróbálni és ezt megosztani a rokonokkal. Mivel ezt láttam és ilyen neveltetésben volt részem, nem áll távol tőlem, hogy folytassam eme utat. Viszont tettem egy kis csavart a dolgokba, mivel 2015-óta BBQ & GRILL sütőkkel alkotom meg a hétköznapi konyha finomságait. Bonyolítunk saját rendezvényeket, járunk versenyekre és felfedezzük a magunk útját.

Fűszerek rövid leírása:

Texas Ranger: Egy igazi fenegyerek, markáns, férfias ízvilág. Kellemesen fűszeres és csípős is egyaránt. Univerzális kombináció, amit bármilyen hússal tudunk párosítani. Ezzel biztos, hogy nem fogunk mellé. Különösen passzol a marha és sertés ételekhez.

BBQ Marokkó: Aki szeret kísérletezni és új ízeket kipróbálni, nem fog csalódni. Rendkívül pikáns, édeskés, arab ízek forgataga jelenik meg benne. Kiváló párosítás a grillezett húsokhoz, zöldségekhez és afrikai egytálételekhez.

Friss Citrus: Nem kimondottan a citrom jön elő az ízlelés során, inkább egy intenzív frissesség, ami nagyon jól áll a sertés és baromfi húsoknak, viszont a tenger gyümölcseihez alkottuk meg. Csodás felfedezés jött létre belőle.

Sweet’N Coffee: Nagyon egyedi ízpárosítás. Előjönnek édeskés ám nem túlzó fűszerek, aminek a végét kiegészíti a kávé kesernyessége és jellegzetes eszenciája. Marha és sertés, amivel a legjobban működik.

Oldalas Szerelem: A személyes kedvencem. Akkor alkottam meg ennek az alapját, amikor az első magyar BBQ versenyben lesütöttem az ország második legjobb oldalasát 2017-ben. Azóta tökéletesítgetem és élvezem minden sütés alkalmával. Legjobb párosítás a sertéssel, de jól összepárosítható a többi húsfajtával is.

Felhasználási útmutató:

GRILLEZÉSNÉL: Lehet nedvesen (olívaolajban oldva) és szárazon is pácolni, sütés előtt 1-2 akár 3 nappal!

BBQ SÜTÉSNÉL: Csakis szárazpác, nagy darab húsokhoz, sütés előtt nedvesített (olívaolaj vagy mustár) húsfelületre szórva.

Étel tippek:

Pulled pork (bbq), sertés oldalas (bbq v. grill), steak (grill), csirkemell (bbq v. grill), tarja (grill), csontos karaj (grill), lazac (bbq v. grill), pisztráng (bbq v. grill), buffalo csirkeszárny (grill), beer can chicken (bbq), butterfly chicken (bbq), csirkecomb (bbq v. grill), marhaszegy (bbq), marhalábszár (bbq), marha hasaalja “flank steak” (bbq), pulykamell (bbq), marha oldalas (bbq), báránycomb (bbq), chili con carne (bbq), porchetta (grill v. bbq),  csülök (grill v. bbq), rozé kacsamell (grill v. bbq), malacpofa (grill), paella (grill), saslik (grill), sült ananász (bbq), fűszeres vaj, fűszeres szószok, mártások – malacsült (grill v. bbq) – sertésszűz (grill), zöldségek (grill), sajtok (grill), császárhús (grill v. bbq), nyúl (grill), vaddisznó oldalas (bbq), vaddisznó comb (bbq), csirkemáj (grill)

Pin It on Pinterest

Share This